snart!!

Snart har de verkligen gått ett år sen du lämnade mig.. Ett år av smärta, sorg, o plågsamma minnen..
Men jag lever fortfarande, jag står upp å andas.. Ska jag vara ärlig så minns jag knappt något av de här året.. För de har gått så fort.. Fort å vara så plågsamt.. Men jag har tagit mig igenom det.. Och jag tänker fortsätta med det..
För du var inte värld mig.. Jag är värld någon som älskar mig för den jag är å inte bara tar mig för givet.. Utan visar att han älskar mig.. Jag är värld så mycket mera.. Du visade inte ens det.. Du ville aldrig lägga upp roliga bilder, du visade aldrig världen att jag var din.. Så fort de handlade om resor å du var tvungen att betala blev de jobbigt..
Minns när vi åkte till Stockholm å du var tvungen att lägga ut för mig.. Du blev typ irriterad för att jag inte hade så mycket pengar..
Trodde man betala för den man älskade.. Nää istället sparade du till spel..
De gick bra att köpa..
Okey jag säger inte att jag valde rätt att gå bakom din rygg.. Men jag sökte uppenbarligen något du inte kunde ge mig.. Någon form av trygghet.. Du ville aldrig krama mig längre stunder.. Du ville aldrig visa offentligt att jag var din.. Kanske var just det jag behövde.. Har den tanken någonsin slagit dig? Nää. För jag var din första tjej.. Å jag lär bli din sista om du inte ändrar dig..

Okey självklart älskade jag dig.. Men ärligt talat vad såg jag i dig..
Hmm..
Låt see..
Du respekterade mig, du var min trygghet.. Men jag tror de krävs så. Mycket mer än vara respekt å trygghet.. Du fanns där för mig.. Du förlorade mig på grund av att du inte visste hur man skulle ta hand om.. Kärlek är som en blomma den behöver vårdas.. Under 6 år fick jag 1 bukett blommor..och hur mycket fick du av mig 😔

Gillar

Kommentarer