samhället idag!!!

Att ständig behöva förklara varför du inte mår bra, att ständigr behöva ha en anledning, vad händer om du själv inte har en anledning? Den ända anledning du har är att din kropp säger ifrån, din kropp börjar ge dig yrsel illamående och kräk reflexer, du får huvudvärk, men du vet inte ens själv varför?
Är de värmen som varit eller har du helt enkelt överansträngt dig, när du plötsligt inser att du lägger ner mer tid på att hålla rent på dit jobb än hemma..
När du plötsligt inser att du håller på att explodera av överbelastning vad gör du då?
Är de då okey att vara sjuk? Är de då okey att bara ta en paus och inte orka leva!! Ta en break från ditt jobb? Eller ska man fortsätta jobba och trycka ner sig själv ännu mera.
Att ständigt vara den där splittrade personen, som inte vet något, som har en diagnos på vaddå? "lindrig utvecklingsstörning av dina föräldrar" vad säger de mig? Vad vet jag om det?
Om någon vet så berätta? För min far har alla möjliga adhd, add, asperger.. Ja alla spektrum du kan ha.. Min mamma har adhd.. Min syster har adhd med autistiska drag.. Och jag är lindrig. Jag har något. Men inte ens en utbildad läkare kan förklara vad..
Hur ska då jag kunna förstå mig själv? Och andra för den delen?
Vi lever i en sjuk värld!

Gillar

Kommentarer