minnen!

Nu har jag inte bloggat på ett tag har ärligt talat glömt bort..

Ååh de har hänt rätt mycket, tror jag minns att jag skrev i tidigare inlägg att jag skaffat katt.. Åh jag tror de är de bästa som hänt mig.. Älskar verkligen mitt lilpyre. Att katt kunde ge mig sån här lycka trodde jag inte.. Min alldeles egna katt..

Men så loggade jag in på fb idag. Å självklart tyckte fb de var lämpligt att visa mig minnen från en tid jag försöker glömma.. En tid i mitt liv då allt var bra.. Med mitt ex, tack fb för att ni ska spara allt :( ibland gillar jag verkligen ikte de här med minnen..
Åh ja jag vet jag borde släppa allt.. Men de börjar bli bättre nu. Såren gör inte lika ont längre.. För jag skaffade någon som alltid kommer vara mig trogen en katt..

Och till er som läst min blogg ett tag.. Kanske ska berätta att de var mitt fel att de tog slut mellan mig å mitt ex.. Jag var otrogen.. Åh han förlät mig flera ggr.. Jag borde lämnat honom istället för att gå bakom hans rygg..
De var fel av mig.. Å de har jag lärt mig nu.. Vissa dagar går bra utan dig.. Vissa känns mera.. Men jag börjar sakna dig mindre å mindre.. Åh de är bra..

Gillar

Kommentarer