Det har gått snart 2 månader sen vi gjorde slut, men de känns som en evighet, förstår inte hur jag ska klara av det här.. jag älskar dig så mycket fortfarande att jag vill spring fram till dig och krama om dig, att få hålla om  dig igen och få kalla dig min.. gör mig alldeles varm.. om jag fick en sista chans.. skulle jag göra allt bättre, för jag har insett hur mycket jag älskar dig.. jag har inte visat det förut, förlåt.. men låt mig få förklara, låt mig få spola tillbaka tiden och göra allt rätt igen.. Men hur gör man det, när de inte går att rätta till, när orden inte räcker till, och dina vänner sviker dig.. för att dom inte orkar stå ut längre, när dom tycker du borde gå vidare.. rycka upp dig och skaka av dig allt.. som om de var ut spilld mjölk.. men jag kan lova dig.. det här är mer än utspilld mjölk..det är så mycket mer. men vem behöver vänner, när livet är orättvist!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Älskliiing om jag bara fick förklara, om jag bara fick kalla dig älskling igen.. om jag bara kunde få hålla dig i mina armar och få känna mig älskad av just dig igen, så skulle jag ändra på allt.. Jag skulle bli den du vill jag ska vara, jag skulle aldrig svika dig igen, Du var min ängel, för bra för att vara sann.. Du kom som ett ljus och svepte över mig som ett mörker av dimma.. plz älskliiing låt mig få förklara, låt mig få ta din hand och säga att jag älskar dig.. Låt mig visa dig! . De var inte menat att sluta såhär, de skulle vara du och jag mot världen, de skulle vara vi som kämpade tillsammans.. inte ensamma utan varandra, jag gjorde fel, jag drack, jag förklarade inte som de var, om du bara hade lyssnat på mig, om du bara hade försökt förstå.. hade det här aldrig hänt.. Jag kände att vi höll på att glida isär.. men vi gjorde inget åt det, för det var bara som jag kände.. de var bara mina hjärn spöken, varför kunde vi inte ta varandras händer och gå tillsammans.. Då hade jag kunnat kalla dig älskling idag.. då hade jag kunnat få hålla dig i mina armar, då hade jag fått säga att jag älskade dig, men vi var kanske inte menade för varandra, 6 år av bortkastad tid, var de så det var? 6år av smärta och 2 olyckliga själar som inte kunde lagas.. Jag önskar jag kunde få dig att se.. jag önskar allt kunde bli som förut, men det finns inget vi längrw, det finns inget hopp.. För det jag trodde var glöd slocknade, det jag trodde var ljuset dog ut.. och här står jag tom och handfallen med ett hjärta av sten.. ett tomrum som inte går att laga. Jag kommer alltid älska dig, och jag ska försöka.. men jag kan inte hoppas för evigt.. för allt tar slut.. även mitt hopp..

Likes

Comments

Det har gått 18 dagar sen du lämnade mig och jag gör allt för att få kalla dig min igen! Jag gör allt för att kunna leva normalt igen.. Men när de känns som något fattas, som om det är något ivägen.. Som om det är ett hål av tomhet och smärta! Jag kämpar varje dag, med att försöka klara av att leva normalt.. Men du finns i allt.. mina tankar, mina minnen.. överallt där jag är, där finns du.. Vet inte vad jag ska ta mig till.. Denna känsla dödar mig!! att inte få krama dig.. inte kunna smsa att jag är kramsjuk, att inte få pussa dig.. allt gör ont..

Likes

Comments

Om bara om jag inte var så svag.. om bara om jag inte hade haft folk som skulle sörja mig.. om bara om allt hade varit lite lättare hade de gått.. Om bara om de inte gjorde så ont..

När du tittar ut genom fönstret och allt du ser är en tegel väg.. förstår du hur tomt de känns.. Hur hård och kallt det är.. När allt du ser är hus och betong så förstår du att de är slut..

När du försvann ur mitt liv försvann mitt ljus.. när du försvann ur mitt liv förstod jag hur ensam jag var.. När du var borta föll jag ner som en ängel som tappat sina vingar.. När du var borta insåg jag att mitt liv på jorden var över.. När tiden med dig försvann, då försvann även mitt hopp på allt..

Likes

Comments

Utan dina läppar, blir mina läppar narriga och torra, utan dina andetag får jag svårt att andas..

Likes

Comments

Dessa känslor tar död på mig!!!
Så fort jag träffar dig så vill jag ha dig tillbaka, bara krama dig och viska i dit öra att jag älskar dig.. Allt jag vill är att spola tillbaka tiden och göra allt ogjort!! Jag klarar inte av att leva i en värld utan dig!! Du var mitt livs stjärna, mitt hopp, mim glädje.. Men nu är det bara ett skal, ett skal av fejkad glädje.. Som skyddar mig mot all smärta.. Ett skal av överflödiga känslor!! Och återigen!! Hade jag inte varit en sån idiot så hade jag haft dig vid min sida nu.. Vi hade varit ett lyckligt par.. Snälla älskliiing jag ber dig!? Förlåt mina misstag och kom tillbaka jag gjorde fel.. Och jag vill rätta till det.. Jag vill torka dina tårar.. jag vill krama dig om natten då du är ledsen. Jag vill hålla dig i mina armar.. för du är min! min finaste skatt som jag smutsade ner och kastade bort.. Nu försöker jag göra dig ren igen.. men det går inte.. för jag har smutsat ner dig..hur mycket jag än gnuggar så går det inte bort, för jag är rädd att det är smuts som fastnat inuti.. och hur får man bort gammal smuts som rostat fast.. Jag tror faktiskt det är omöjligt. Trodde jag såg ljuset för en sekund sen.. men nu är det bort blåst.. och allt jag ser är mörker. Mörker av ensamhet och tomhet. En tomhet som jag lämnade kvar.

Likes

Comments

När din hjärna varken kan eller vill sluta tänka på allt som hänt.. då den är som en dator som enbart laddar upp bilder. Bilden och minnen du försöker släppa.. När du mest av allt vill skriva till den du älskar mest att du saknar honom och älskar honom så mycket att du inte känner dig hel utan honom.. Men du vet att du inte kan, för orden räcker inte, orden skulle inte göra någon skillnad, Du vet att det här är slut.. men ibland finns tanken.. tänk om? tänk om det finns hopp? Hopp och åter hopp.. men nää.. de finns inget hopp.. För kärleken ni hade finns inte kvar.. allt som finns är minnen av smärta och tårar.. minnen som bara gör ont :(

Likes

Comments

Idag spelade jag lazerdom med några killkompisar faktikst glad att dom var de ända som ställde upp..
Trodde det skulle vara fler tjejkompisar..men icke det.
Nu sitter jag framför datorn med cola och linschips, faktikst enligt mig super goda.
Och hur jag mår? jadu det är en bra fråga, är iaf trött på att ligga i sängen nu och tycka synd om mig själv, men det gör ändå ont. Men som en random person sa till mig..det är aldrig bara ditt fel att man gör fel i ett förhållande, det finns tusen olika anledningar..finns även dom som säger att du aldrig kan ta tillbaka ditt ex..men det är klart du kan om ni båda känner att de skulle fungera..ör så trött på alla som säger något annat, ni som säger det har noll erfarenhet av förhållanden, eller så fungerar det kanske inte för er..men jag ska vinna. jag ska vinna tillbaka allt..om det så krävs att jag ändrar mig helt som person..för så länge de finns kärlek så finns det hopp<3 kärleken övervinner allt <3 P.s kommer alltid älska dig<3

Likes

Comments

Allt är mitt fel, mitt fel och åter mitt fel.. När du inser att allt i livet är ditt fel.. och du har orsakat massa smärta till den du älskar mest av allt.. och allt du vill göra är att springa till den personen och säga förlåt och hoppas på att det räcker. men innerst inne vet att det här är slutet på dit liv.. slutet på allt.. När du inser att du inte har något mer att leva för.. när du förlorat dit liv.. När någon slitit ut dit hjärta och matat fåglarna med det.. och kvar är bara ett tomt hål av ensamhet.. ett skal, en sköld.. och alla som kommer i din väg stötter du bort.. för vem kan älska igen utan ett hjärta..

Likes

Comments

Nu har det gått 9 dagar och jag håller på att bryta ihop!! Det som absolut inte fick hända har hänt, och de värsta är att allt är mitt mitt mitt fel.. och nu finna de tyvärr ingen återvändo. Folk säger att det kommer lösa sig, folk säger att det kommer bli bättre. Men vad gör man när ljuset av hopp är borta, då allt du ser är mörker, som en dimma runt omkring dig.. och du vet att det bara finns en som kan få ljuset att tändas igen. Men den personen är borta. borta för evigt. och återigen allt är mitt fel.. bara mitt fel!! Ser ingen lycka längre. finns inget hopp som alla säger. Har till och med börjat lyssna på hårdrock och jag fucking hatar hårdrock. Men just nu får den mig att må bättre.. den är lika hård och grym som mina känslor så vi hör ihop..

Likes

Comments