Hej nu har jag tästat den, och jag tyckte inte om den den tyckte jag inte om tycker mer om den med choklad smak

/somisa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej jag tänkte bara säga att ikväll tänkte jag testa den här med lussekatt hoppas den är god

/somisa

Likes

Comments

Hej idag när jag vaknade så gick jag en långpromenad sen så städade jag lite, sen kollade jag på frost med min lille bror. och nu så kollar jag på Hawaii 5-o och äter clementin och chockad 👌🏼

/somisa

Likes

Comments

Hej idag så har jag rensat massa saker som jag hade i mitt rum. Sen så gick jag en långpromenad och sen lekte med syskonen. Och nu njuter jag av mitt te och kollar på Hawaii 5-O.

/somisa

Likes

Comments

Hej igår så provade jag den här, och den var super god tycker jag.

Likes

Comments

Hej snart ska jag sova för jag ska upp ganska tidigt, för ska hjälpa till med mina minsta syskon. För de andra ska hålla på med huset. Så då ska jag leka med dom och gosa mycket.

/somisa

Likes

Comments

Hej idag har jag varit i Norrtälje och handlade, och letade efter min brors snutte kanin som han tappade i går på McDonalds tror vi. Men hade huvud värk när jag vaknade och den har legat på hela dagen.

/somisa

Likes

Comments

Igår så tog vi bort våran hund som hade tumörer i öronen och såg inget heller och hörde inget när man ropa på henne, så det var en jobbig dag idag. Vi har haft henne i typ 9 år och hon har gjort massa ingrepp för att få bort det men det har växt tillbaka.

/somisa

Likes

Comments

Hej den 26 så fyllde min lillasyster år så då blev det barn kalas för henne.

/somisa

Likes

Comments

Hej idag har det inte hänt så mycket. Men imorgon så fyller Emilia 1år, så då blir det lite barn kalas för henne. Så det blir mysigt.

/somisa

Likes

Comments