Försökte blogga igår via min mobil och det stod att inlägger hade kommit upp och att allt var frid och fröjd.
Men nu när jag kollar på min blogg så var de endast ett inlägg igår , Vad konstit! !
Idag skulle jag och gubben firat alla hjärtans dag sent jag skulle bjudit ut han på en fin indisk resturang, Och hade fixat barnvakt plus att stora skulle få gå på bio. Men så blev det inte barnvakten blev sjuk tyvärr så blir väl att åka och köpa pizza idag och se någon film eller Talang ikväll.

Snart ska jag hämta min lilla, snart är det mamma vecka och gud vad jag saknar henne varje gång hon har pappa vecka! Och denna vecka blir lite full rulle ändå, På måndag skall jag hämta henne men även köpa födelsedags present ( Hon fyller år den 26:e så blir att fira henne den 25:e ) Sen kommer sambons lillebror hit ett par dagar, Stora har lov så måste försöka se till att hon hittar på nått, Jag ska ta en fika med en ny bekant, Viktiga samtal skall ringas ja ni hör? Aldrig har jag en lugn vecka/Helg.

Igår var i alla fall stora på disko men tycker skolan har det så himla sent för deras ålder det började nio och slutade på kvällen. En timme är kort tid och det var på tok för sent tycker jag, Men hon hade tydligen haft kul och även dansat och vunnit en dans tävling med hennes kille. Så det är ju kul för henne.

Måste också tipsa er om en sprudlande posetiv kvinna som också bloggar här sök på fancyface2012 här.
Så kan ni lämna ett litet meddelande med "Tudilue" så vet hon hur ni hittade dit haha.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hoppas ni sovit gott där ute, själv har man blivit ännu sjukare igår när jag gick och la mig i sängen hade jag frossa och har även nu så då la jag mig med tre täcken på mig för att få upp någon slags värme i kroppen. Nu sitter jag här istället med en hals som gör ont frossa och en kopp kaffe, Redan min andra kopp.

Men det stoppar inte vad som måste göras idag , måste tvinga ut mig i snön även fast det snöar till arbetsförmedlingen för ännu ett möte så kul man uppskattar dem verkligen eller hur? (Eller inte )
Men måste det göras så är det bara bita i det sura äpplet och ta sig dit Inte kul att typ halva dagen kommer gå åt det heller när man inte känner sig kry.

Nä nog klagat hoppas ni haft en bättre dag! Nu blir det tvätta ansiktet slänga på lite smink så jag inte skrämmer någon stackare haha.


Det är en himmla tur att Snapchat har filter

Likes

Comments

Jag är en sådan person som vill veta allt om olika slags sjukdommar av olika slag vare sig det är psykiska sjukdommar eller fysiska så intresserar det mig. När jag träffar en person som har någon form av sjukdom så blir jag automatisk intresserad av det. Hur ter sig sjukdommet till? Går den i skov? Finns det en bot? m.m jag vill veta ALLT.
Kanske var det min överdrivna intresse för sjukdommar som fick mig att utbilda mig till Undersköterska där man får en nära relation med patienterna och även får en rellativ bra inblick i sjukdommen individen har. Det är nog dels det och mitt brinnande intresse för att hjälpa och göra vardagen lättare och bättre för dem runt om mig.

Idag såg jag ett Outsider avsnitt om just Narkolepsi/Kataplexi som även min sambo lider av, och det tyckte jag var oerhört intressant om ni vill kan jag länka avsnittet i ett kommande inlägg. I det avsnittet berättade kvinnan som hade det väldigt bra hur en person med denna sjukdom kan uppleva en kataplexi anfall och hur det kändes för henne. Detta tyckte jag va orehört lärorikt så ikväll ska jag se det avsnittet igen med sambon då jag vill veta om det är så han också upplever ett anfall. 

Det finns tyvärr inte så mycket information om just denna sjukdom så jag är glad för den infon som finns och dokumentärer för som sagt jag vill veta ALLT.

Ibland tycker jag nästan synd om min kära tålmodiga sambo som får stå ut med mina ständiga frågor med hur han påverkars, hans knep , hur det känns innan/efter/under en attack m.m 
Men som tur är tycker han det bara är kul att lära ut, Men vet ni någon sida eller bra dokumentärer om detta så kommentera gärna och tipsa mig! 

Likes

Comments

Ny dag och nya möjligheter som dem flesta säger och även hatar när man säger.
Hur börjar ni eran morgon? själv sitter jag här med min andra stora kopp kaffe och försöker vakna till, Nej vem försöker jag lura? Har varit vaken sedan halv sex och fixat frukost till gubbe och min stora tjej och skickat iväg dem till skola och jobb.
Lika bra man fixar allt åt dem så vet man att dem har med sig allt eller är jag "höns mamma" och "höns sambo" haha.

Igår var det i alla fall Alla hjärtans dag och det är ju igentligen ingen speciell dag men jag tycker det är väldigt fint så jag ville se till att två av mina tre älsklingar fick det lite extra mysigt, Kunde ju inte göra nått för lillan då hon är hos sin far denna vecka.

Så stora fick ett litet kort och pengar till hennes sparande till hennes nya mobil skal hon vill ha.
Killen fick också ett liter kort sen på kvällen tände jag lite ljus och gjorde choklad doppade jordgubbar med vit choklad och mörk choklad.
Det verkade uppskattat i alla fall.
'

Idag då? Blir baka bröd för all bröd är slut IGEN! är det så hos er med att brödet tar slut överdrivet fort?
Och så ska jag städa och plugga teori!


Kommer även ett blogg inlägg till senare idag :)

Likes

Comments

Om några dagar fyller min minsta hela tre år, tyvärr är det också den dan vi kommer ha överlämning så jag kommer inte få ha min prinsessa på hennes födelsedag men skall i alla fall fira henne dagen innan hon fyller och så ska hon få en riktig mys frukost dagen till ära.
Men vad ska man köpa till en liten tre årig tjej som ändrar favorit sak lika ofta som hon byter blöja?
Igentligen hade det varit det bästa att köpa kläder för det behövs ju alltid!
Men inte så kul att öppna för min lilla tjej, Har lite ideer men får se vad jag kommer på.

Vad hade ni köpt?

Likes

Comments

Nu har det blivit lite glest efter dem två tre första inläggen, Men så kan det gå om man vill vara en god vän som verkligen behövde en i en visst tillfälle i livet. För att blogga är ju inte det första man tänker på när ens närmsta vän är totalt förstörd

Så vet inte riktigt vad jag ska skriva om än men lite kul att få höra att mina små inlägg har varit saknade av en i alla fall.
Idag ska jag iallfall leka duktig  idag ska jag baka Tre olika slags bröd så får vi se om familjen tycker om dem. Kan ju alltid ta kort på resultatet sen. 

Har ni något tips på Goda Mörka bröd? Tipsa tipsa tipsa :D

Likes

Comments

Livet är verkligen lustigt ibland ena sekunden tror man sig veta sin framtid oavsätt om det posetivt eller negativt, Men så plötsligt kan det som alldeles nyss var så självklart ta en oväntad vändning. Är det då ödet som vissa tror eller Karisma?

Igår hände en sådan sak en väldigt nära vän till mig allt som bara någon timme innan var så självklart vändes upp och ner. Hur ska man då bete sig och hur ska man reagera? Jag är tacksam över att denna person kontaktade mig i denna situation och att vi kunde hjälpa henne på bästa sätt. 

Att ha någon som finns för en på vilket sätt individen nu än behöver är så otroligt viktigt.


Likes

Comments

Fick denna ide av att jag såg en kvinnas videor på Youtube och tyckte det var en sjukt rolig ide som kan få det förvånad men även få dig att fundera över detta ting. Detta är alltså fakta du inte vet om det är sant

1. Fler människor dör i snitt av godisautomater än av haj attacker.
Alltså va? hur menar dom då fått den över sig? dött av fetma? Fastnat? Hur då?!

2
. En genomsnittlig människa tappar 18 kilo hud under sin livstid, så i slutet av varje månad har man en helt förnyat hudlager..

3. En genomsnittlig fyra åring ställer omkring 390 frågor per dag
HAHA, inte förvånad!

4. Kalle Anka var länge förbjuden i Finland för att han inte bar byxor

5. Bananer och människan delar 50% av samma DNA
Och hur gick detta till?!

Likes

Comments

Jag har haft så många bloggar genom åren och alltid börjat med " En ny start" som intro inlägg eller vad vi nu ska välja att kalla det. Men det tänker jag inte göra denna gång . Denna gång tänker jag hoppa direkt in på att skriva ett inlägg så får dem som vill följa med på min resa om det nu är någon.

Så för många år sedan varför började jag blogga? Jo det var väl för att det var en trend man läste en massa bloggar och trodde man fick massa inspration till att själv skriva en. Men när man inte fick någon respons så blev det tillslut tråkigt, Vad är skillnaden nu då? Jo det är att jag kommer skriva helt ocensurerat om alla tankar funderingar åsikter m.m
För ärligt talat alla är vi olika med olika åsikter m.m

Jag hade tänkt försöka få upp ett par inlägg om dagen minst en i alla fall men helst av allt hade jag tänkt minimum två. Det är alltid bra att sätta upp ett mål som man ska nå tycker ni inte det?

Så nästa inlägg ska jag avslöja det redan nu?

Nästa blogginlägg blir "sjuka faktan" Det är alltså fakta jag hittat på nätet och så men som man inte riktigt vet . Är det här sant? Det är fritt att spekulera.

Likes

Comments