Kod för att importera min blogg till Nouw: 9326606511

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 7 Readers

Likes

Comments

Hej bloggen!

Sitter och kollar igenom massa olika bloggar just nu. Skulle gärna vilja ha lite tips på olika bloggar och även era bloggar. Hade vart sååå kul att läsa era bloggar! Så om ni vill ha fler läsare så kommentera eran blogg här nedan så läser jag igenom och lovar att ge lite kommentarer för alla älskar ju kommentarer, eller hur?

Okej, back to business. Jag måste snart införskaffa mig nya höst/vinter kläder och har kollat på vissa specifika men behöver fortfarande lite tips på vad som skulle vara snyggt. Jag har fastnat för kjolar och gärna lite färg. Nu menar jag inte skrikande färger som gör att jag syns på 7 km håll utan mer typ lite grönt, vinröd och röd. Jag gillar också mycket polo av nån anledning, hehe. 

Jag behöver eran hjälp! ​Tips på bra bloggarer Och höst/vinter kläd-inspiration

kommentera eran blogg också så kikar jag in där och lämnar nåra kommentarer!!

Likes

Comments

Godmorgon!

Har nyss vaknat och ska fixa mig lite inför skolan så detta blir ett snabbt inlägg. Igår så la jag upp ett inlägg och frågade om ni ville ha en "Veckans Schema" och bestämde mig för att göra en. Gjorde denna igår kväll så har säkert missat något.

Mallen: Kissies Blogg

Likes

Comments

​Hej bloggen!

Har bara kollat på Netflix hela förmiddagen. Har haft en sån seg start på dagen så de e inte ens kul. Väntar på ett samtal nu iallafall så får vi se vad som händer sen. 

Ikväll så måste jag skippa dansen för att som ni säkert vet så håller jag på att konfirmera mig och måste gå på ett "x" antal gudstjänster så ska dit ikväll kl 18. Jag tror att min bästa vän ska spela i orkestern också så det ska bli kul att se :) Måste fixa mig nåt att äta också, hehe!

Btw! Vill ni ha en "Veckans schema" denna veckan? Gör gärna en och lägger ut ikväll ifall någon skulle vilja se de. 

Likes

Comments

Yey! Har äntligen fixat mig en "logga"

Gillar ni den?


Likes

Comments

Hej!

Jag har haft en tanke sedan långt tillbaka att starta en Youtube kanal där jag lägger upp spelvideos. Skulle ni vilja de? Och då kan jag ju även lägga upp dom här såklart! Jag tycker ju att det är extremt roligt att spela...Jag har iaf en YouTube kanal så kolla gärna in layouten och kommentera gärna här vilka spel ni vill se isåfall! ??

Likes

Comments