Fick just skrivar lust igen..
Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag och anledningen på det är att jag varken haft lust eller velat lägga min tid på det!
Jag och min kille hade ju sakt att vi skulle prata om vårat förhållande (ifall vi skulle göra slut eller om vi skulle gå ett steg längre i vårat förhållande = förlova oss) Nä men nu ni, det är så att vi fortfarande bråkar fast dock inte lika mycket och jag har börjat lita på han mer.
Men jag pratade med han om att vi skulle ha pratat men att vi hade glömt bort det eller ja liksom vi har inte tänkt på det. Och jag frågade han om det (för att isåfall skulle han ha en ring på fingret när han åker utomlands med sin polare..) MEN det gick inte som jag trodde han sa att han inte vill förlova sig och jag (så dum som jag är) håller med han och säger att jag inte heller vill det FAST det vill jag ju men jag vill inte att han vet det, jag accepterar att han inte vill det och då tänker jag inte hålla på ta upp det eller vara sur, för jag vill att han ska må bra och vara lycklig hur som helst! Och innebär det att min lycka ej ska finnas så får det vara så, eller så får jag finna lycka i andra eller andra saker, för att jag vill då inte gå miste om han.
Men jag vill så gärna förlova mig, men jag måste acceptera hur han ser på saker och hur han mår.
I helgen får jag hela lägenheten för mig sjävl då han åker till stockholm för att hänga med sina kompisar som bor där och 2 veckor efter åker han till London med sin killkompis.
Ja så när han är i London ska jag åka upp till Umeå och hälsa på min familj. Det blir iallafall kul, roligare än vad jag hade haft det här helt ensam iallafall..
Han vill inte ens prata om att göra slut eller prata om vårat förhållade hursomhelst MEN det vill jag, jag vill kunna prata om vårat förhållande, om vi problem och det vi åstadkommit MEN nej det får jag inte.
Hur kan jag älska någon så mycket som trycker ner mig i vardagen - han skriker fortfarande på mig, ugh ibland blir jag så less men jag kan inte göra slut, jag vill alltid ha han vid min sida jag älskar han så mycket och nu har jag redan byggt upp en karriär och ett nytt liv här i Göteborg. Det skulle kännas så tomt och udda att behöva flytta hem igen.
Dock är jag rädd att jag ska börja sakna mitt hem, mitt ume, liksom jag är så rädd att jag iframtiden bara gör slut med han för hur han behandlar mig osv... så att jag bara flyttar hem till umeå igen..
Nä nu ska jag gå och spendera tid med han, om han vill.. innan jag växer upp gör slut och flyttar hem till mamma och pappa..
Jag ska bara vara mig själv! - Laleh

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är så jävla olycklig med mitt liv, seriöst jag årkar inte mer.

Sitter bara och gråter när jag tänker på mitt liv. Men när ska jag våga ta steget, göra slut och flytta hem igen?

Jag har ingen aning, jag är för feg för att göra slut och fara hem TYVÄRR så vad gör man?

Jo jag måste börja våga!

Likes

Comments

När ska man inse att allt man trott och hoppats på inte stämmer? Asså jag är så less på mitt liv med min pojkvän, jag känner mig så instängd, liksom vissa saker får jag inte göra!
Han tillåter mig inte att gå kurser över huvudtaget. Liksom jag har flyttat till en stad 100 mil bort för han skull, så jag har inga vänner omkring där jag bor nu med honom. Så jag ville gå matlagningskurs eller yogakurs eller vilken som helst kurs för att då har jag hört att man KAN kanske få vänner genom det MEN han tillåter mig inte för att hans arbetskopis exfru hittade en ny man på sin kurs LIKSOM WTF!
VAd är det för förklaring SERIÖST!?
Asså frågan är om jag ska åka hem eller inte? Liksom till mitt riktiga hem, där min familj bor?
Jag årkar inte må såhär, humöret går upp och ner hela tiden, visst kan jag må bra någon dag men oftast mår jag dåligt, innerst inne kännes det inte som att han är den rätta för mig och det som han gjort nu vilket jag är verkligen tacksam över är att han har addat mig på facebook som flickvän så att alla ser våra kärlek DESSUTOM har vi kommit fram till att i april så ska vi välja  om vi ska fortsätta vårat förhållande eller inte MEN liksom ifall vi fortfarande bråkar så här mycket SÅ ska vi göra slut annars ska vi fortsätta vårat förhållande yttligare.
MEN nu är frågan orkar jag verkligen vänta till april? Jag vill ju göra slut nu även fast att jag älskar han så hatar jag vissa saker som han gör, liksom kan han inte bli mindre självisk!?
Ugh årkar inte skriva mer nu, gjorde allt så snabbt nu!

Likes

Comments

Mina känslor är så sårade av dig, jag vet inte hur lång tid jag klarar av detta, det är så jobbigt att må så här. Jag årkar inte behöva må så här.​

Likes

Comments

1 år idag med min pojkvän. Hur vi spenderade dagen:
den 26 2015 blev vi ett par och nu är det fredag den 26 2016 och ja mycket har hänt men lite har skett.
Så det börjande med morgon och han åkte iväg till skolan och jag ringde och snacka lite med mina föräldrar. Efter ett tag så la jag på och åt frukost och sedan så la jag mig isängen och väntade på att han skulle komma hem så vi kunde "gosa" men då kom han hem och var sååå irriterade på att jag inte hade diskad och gjorde så jag inte ville "gosa" längre så jag blev sur och då blev han arg och då började vi bråka och prata om att göra slut igen. Sedan blev vi sams igen och då for jag och handlade alvedon och godis för att jag har fått min vecka.
När jag kommit hem hade han inte diskat vilket han hade lovat mig att göra medan jag var ute och slängde soporna samt handlade avledon. Så jag sket i de och började laga mat och då började han bli sur och sa att han skulle diska, och då gjorde han det medan jag fick sitta och vänta i soffan men det var drygt så då hämtade jag dammsugan och började dammsuga och DÅ märkte jag att han diskat färdigt, satt sig i soffan och bara sitter och stirrar inne på facebook.
Så jag sa till han, skulle inte du börja filea köttet? Och han ba kan jag inte få sitta ner i en minut?!
Och ja blev arg och vi bråkade och jag började med köttet själv, och då hade jag headset och spelade hög musik. Efter att jag var klar med halva köttet ungefär så kom han och skrek på¨mig att sluta och att han skulle fara ut och beställa egen mat.
Jag gick in i sovrummet och tog fram min resväska och sa åt han att välja gör slut eller låt mig göra middag och då blev han hotfull och skrek igen.
Usch det blev ett större bråk därefter men sen sa jag förlåt och allt blev lungt, jag årkade inte bry mig om att han skulle säga förlåt, jag tog bara på mig det själva ansvaret för allt förlåtande.
Sedan gjorde jag maten, vi åt och såg på film vi "gosade" åt mer mat och sedan tar vi fram varsin data han sitter på facebook och gör något så jag ringer mina föräldrar och snackar lite. Därefter har han flyttat sig från sovrummet till vardagsrummet där jag sitter, han satt sig på andra sidan soffan och lyssnar på musik medan jag sitter och också lyssnar på musik och bloggar.
Det var inte alls så här jag ville eller trodde att denna dag skulle gå till. Jag trodde att jag skulle bli förlovad med honom denna dag som senast och jag trodde åtminstonde att jag fått något denna dag men icke!
Nä jag fick inte ett enda SKIT det ända han tror jag fått var en "o" när vi "gosade" men jag låtsades bara få ett "o" för att jag inte kunde få ett "o" för att han inte gjorde något som hade gjort att jag kunde fått det!
nää usch jag vet inte hur länge jag klarar av detta förhållande, liksom det har blivit så hemskt!
Jag är inte ens så säker på att jag vill förlova mig med han längre, liksom ju längre tid det tar så vill jag inte göra det längre!! JAG VILL FAN INTE!! känns så jävla jobbigt att hålla på vara i detta förhållande och inte veta när saker händer. En kille började skriva till mig på instagarm idag och så, så jag skrev med han och sedan visade jag det för min pojkvän och sa att jag skulle blocka han och gjorde det MEN efter det så valde jag att han inte skulle vara blockerad längre FÖR vem vet, min nuvarende pojkvän och jag kanske gör slut snart.
DOCK är det väldigt svårt att göra slut med honom, jag har liksom försökt med då har han hotat om att han ska ta livet av sig, stått på balkongen och hämtat en kniv från köket och skurit sig..
Ja.. det är väldigt svårt och komplicerat att vara mig!​

Likes

Comments

-Worlds biggest asshole??
-YES my boyfriend is!
"Den stora frågan, vad har han gjort denna gång?"
Asså först och främst har jag haft en dålig dag med massa jobb så jag har inte varit på toppen humör idag och vet ni vad dumfan gör?? HAN GAV MIG INGE PAPPER!
Jo så här gick det till, vi satt var för sig och lyssnade på musik i headset brevid varandra och sedan gick han in i sovrummet för att plugga lite och så efter några minuter gick jag på toa och när det kom till torkningen såg jag att pappret var slut, SÅ jag bad han snällt att ge mig papper och hans reaktion SERIÖST HANS JÄVLA F*TT REAKTION!! han ba "ugh måste jag" och jag bara satt där tyst i tro på att han fattade vad som behövdes göra men tydligen inte!
SÅ det jag då gör är att säga till han flera gånger utan att få något svar. Tillslut (På grund av att) jag är en sån känslig person + att jag har haft en dålig dag så börjar tårar falla ner för mina kinder! Så jag säger åt han att snälla hämta toapapper ioch efter någon minut så kommer han med en arg min och kastar en rulle papper på mig och går iväg utan att säga något direkt till mig, utan han gör bara massa stön för ni vet, det är så jobbigt att gå sammanlagt 5 meter och ge en person toapapper!
Asså WTF det ända jag kunde tänka på under denna tid var att jag vill göra slut.
Imorgon är världens sämsta dag, eller bästa menar jag ^^ nää men seriöst nu, imorgon ett år sedan blev jag och min pojkvän tillsammans, och vad ska vi göra då? Jo faktiskt så ska vi ha 3 rätters middag och se nån film eller något. Vi ska äta tomatsoppa med mozzarella och en speciell maträtt med fläskfilé och tillsist så har han köpt ostbricka :O
Aja så sur på han just nu över det med toapappret så jag ska snart efter att jag lyssnat klart på musik, gå och duscha, blåsa håret, lägga mig i sängen och läsa lotta lungren tio lektioner i matlagning, därefter ska jag gå isäng, SJÄLV så jag slipper sova med den dumfan!

Some die Young.. Some die Young.. SOME DIE YOUNG!!

Likes

Comments

Ugh angånede alla hjärtans dag..
Jag gick  och köpte ett gosehjärta och en chokladask och när jag kom hem med det så stod han och diskade och kom till direkt han såg mig till mig och kramade mig. Han sa att han skulle köpa mig något men då sa jag att jag redan köpt till mig själv, han undrade vad och sedan åt vi upp all choklad för han sa att han ville köpa ny istället till mig och en present.
Och vad gör han på alla hjärtans dag? Det börjar med att jag ger han mitt hemgjorda kort som jag har spenderat flera dagar på att göra, sen äter jag frukost och han sover vidare (han blev jätte glad över kortet och har fortfarande kvar det). Men han fortsätter att sova efter att jag äter frukost, så jag far och köper en tårta, dekoriationsljus och sånna där röda hjärtan med socker på. När jag kommer tillbaka har han duschat och vill att jag kommer och lägger mig i sängen och när jag lägger mig ner så har har han lagt något där, något som jag råkar mosa med min arm..
Ja, där under ligger det 1 chokladask, 1 packet hjärtformade kakor och ett kort. (dock råkade två av kakorna gå sönder lite då jag råkade mosa dem lite..)
Vad hände sen då? Nä inget mer. Vi åt rester från dagen innan och såg på film på tv:n och såg även någen svensk film typ Vi är bäst eller vad den nu hette.
Sedan hände inget mer och nu till idag hände det något.
För andledningen av att han är lite förkyld åkte han inte till skolan idag (dem skulle på roadtrip och se något kloster hela dagen) OCH istället sitter han hemma och äter upp allt som jag fick av han igår!?
All choklad som jag hade kvar och skulle ta någon bit på morgonen åt han upp! J*vla gottegris!?
Så nej denna morgon fick inte jag någon choklad!
(någon timma senare)
Han for och köpte mig choklad och nu har vi andra problem, årkar inte ta det nu, för att jag ska till jobbet!

​Some die Young.. Some die Young.. SOME DIE YOUNG!

Likes

Comments

Happy F* valentine!
Where are you now?
Så jag och min kille har inte haft ett stort bråk på någon vecka #skönt!
Så jag har någonting sorgligt att säga utöver detta! Alla hjärtans dag är bara bakom hörnet och det enda jag undrar är, hur firar ni det? För jag vet redan att jag inte kommer få fira det för att min pojkvän inte tyvärr bryr sig!
Ja nu kanske ni förstår min lyckliga olycka  i livet -  eller inte! Så jag har under veckan (på grund av att jag inte har några pengar) gjort ett alla hjärtans dag kort till min pojkvän, jag tog ett gammalt papper och sedan för att jag inte har några pennor så har jag dekorerat den med mina dyrbara nagellack! Och sen får jag veta att vi har absolut inga planer på alla hjärtans dag, han bryr sig inte om alla hjärtans dag och detta är dock vår första alla hjärtans dag tillsammans och jag vill att den ska vara så romantisk som möjligt MEN han bryr sig inte!!? UGH blir så less och sur över det!
VEM har inte planerat i huvudet ett helt scenario där man kommer till en väg fylld med ros blad ända upp till lägenheten där det är mörktlägt och i köket hittar man en väl uppklädd pojkvän som har god champange med rosblad på bordet och ljus på bordet med en romantisk middag för två som består av förrätt - tomatsoppa med mozzarella och huvudrätt plankstek (alternativt utan planka) med både rödvinsås och bearnaisesås! Och någon vacker efterrätt som blir den perfekta instagrambilden!
Sedan får man blommor när man kommer hem vill jag tillägga samt en present, typ nagellack eller helst av allt en förlovningsring MEN vill ni veta vad ALLT det sorgliga med detta är? Jo att det aldrig kommer att hända så det lilla jag skulle begära var att han skulle visa på facebook att vi är i ett förhållande MEN det yttligare sorgligare med detta är att jag vet att det aldrig tyvärr kommer hända. Så Nej det kommer inte falla några lyckliga trårar på alla hjärtans dag utan eventuellt tårar av sorg!
Att han inte ens har planer! Jag vet att han förstör alla hjärtans dag för mig, helst av allt vill jag åka hem till mina föräldrar där man iallafall får ett gosedjur där det står att dem älskar en och ett alla hjärtans dag kort samt familjeromantiskt middag med efterätt samt massa godis och alla hjärtans dag fika!
Nä nu är jag helt depp igen, tänker iallafall berätta om hur vi firar alla hjärtans dag hemma så han kan fatta hur viktigt det är för mig, för jag har inte råd att åka hem på alla hjärtans dag! UGH! kan inte ens köpa mig själv alla hjärtansdag saker, ska jag köpa han alla hjärtans dag saker? JA DET TÄNKER JAG NU, SÅ HAN SER SÅ YTTERLIGT BORTGJORD UT PÅ ALLA HJÄRTANS DAG! JAG TÄNKER KÖPA HAN ETT GOSEDJUR OSV, FÅR BARA TA TAG I ATT LÅNA PENGAR FRÅN MITT UTLANDSKONTO!

​Some die Young.. Some die Young.. SOME DIE YOUNG!!

Likes

Comments

Nu är det så att vi inte har bråkat på ett tag MEN det hindrar inte mig ifrån att må lika j*vligt anyway..

Vi kan ju fortfarande vara sura på varandra men inget bråk har hänt på cirka 2 dagar vilket är konstigt för att vara vi, liksom vi bråkar annars varje dag och ofta flera gånger samma dag..

Ugh nu blir jag irriterad över att vi inte bråkar.. På något skruvat sett vill jag inte ha han även fast att jag älskar han, frågan är "ska jag berätta det?" Nej! det skulle jag inte, han förstår inte mig, en människa kan inte förstå en annan.

Just nu sitter han brevid mig och jag ser hur han sitter och skriver till någon på fb, ser inte om vad eller till vem, förr idag när vi såg tv så satt han även och hade mobilen öppen som att han smsade med någon, och sa jag något om det så blev han bara arg!!

Men har inte jag rätt i att vara osäker på hans betende??

Liksom lyssna när vi startade vårat förhållande så fick jag han att kasta ut sitt ex som han då bodde med och därefter en dag så hade hon tagigt på hans "private area" och vi hade ett samtal samma dag och grät, men allt blev bra tillslut då han sa att inget mer hände än att han sprang där i från "förhoppningsvis" SEDAN på kvällen (här är var det mest skruvaste händer!)

Innan vi ens blev tillsammans hade han och hans ex köpt biljetter till någon konsert och där på konserten så hände det mest skruvaste EVER! Jo hans ex kom bakifrån på honom och gjorde så att dem kysstes.

UGH där grälade jag och han mycket sen!

En annan sak som jag tycker är en andledning till att jag får vara osäker på han är att han BLEV självaste satan och gick in på KAmrat och började skriva med andra tjejer!! OCH inte bara det!! Han ljög om det när jag konfronterade honom om det! MEN när jag då hotade om att göra slut så började han att gråta och berättade att han hade skrivit med massa tjejer och han skrev aldrig att han hade en flickvän.

Han sa under tiden att jag kan lita på honom och säger så fortfarande. Frågan är om jag kan lita på honom i huvudtaget!? AJA man får väl ta sitt strå till stacken och försöka..

Ugh nu känns det nästan som att jag inte vill gifta mig med honom längre eller ens ha barn..

ÄR han ens den rätta för mig, eller överdriver jag för mycket?

Foreigner - I want to know what love is! (jag med!!)

Ska jag seriöst börja om allt nu när jag redan startat ett liv här nere?! Hur gör man slut, och hur hittar man den rätta?!

​Some die Young.. Some die Young.. SOME DIE YOUNG!

Likes

Comments

Ugh vad less jag blir..

Jag har velat fara med min kille och käka på max länge och det vet han. IDAG gjorde han den jävligaste saken EVER! HAN for med en av sina kompisar och åt på max!? #asshole!

Ja jag blev sur, och jag fick inte ens veta om det försen det var för sent!

Jag stog och lagade mat och för att han inte ens sa när han skulle komma hem så tänkte jag "skrew it" och så började jag att laga mat, 3 minuter innan maten var klar som jag tillagat till mig och han så fick jag veta att han redan ätit med en kompis på max så han var inte hungrig.

Och jag ba "kunde du inte ha sagt något?" och svaret var "Måste jag säga allt eller?"

Asså åhhh what a stupid f**k!

Just nu går jag igenom en depression - jag är så himla ledsen. Jag funderar på att åka upp 3 dagar till min hemstad, till min familj, och vara där och få må bra igen, bättre än vad jag mår här iallafall!

Liksom den dagen som han sa att han inte ville förlova sig med mig var den dagen som jag blev helt deprimerad!

Han försökte få mig att må bra igår genom att följa med mig till hemköp igår där han köpte mig en julmust för två kronor!

OJ vad mycket bättre man kan må av 33cl julmust.. NEJ absolut inte!

Ugh så himla less på livet!

Nu sitter han och spam ringer min mobil för att jag inte vill prata med honom och istället sitter och ser på KUWTK-haha du (pojkvän) är inte värd min uppmärksamhet!

​Some die Young.. Some die Young.. SOME DIE YOUNG!

Likes

Comments