Hey Bloggen!

Igår var min veninde Rosa og jeg på den hyggeligeste tur, i vores dejlige og elskede centrum af København!

Det var skide rart at se Rosa igen, efter hele den uge hvor vi begge er på hver vores efterskole, og derfor ikke ses som vi plejer (nemlig hver dag, hahah).

Nå, vi havde den dejligeste dag, og det var super nice at vejret var så lækkert, så vi gik også en rigtig dejlig lang tur.

Vi startede vores dejlige dag med at tage den nye 5C (puha jeg ved ikke helt hvordan jeg har det med den bus) fra nørrebro st. også ind til nørreport, hvor vi så gik ned og drak en latte, og delte en oreo-cheesecake på den virkelig lækre cafe FIOL (virkelig et lækkert sted, og deres latte er super nice).

Vi sad så lidt på FIOL og snakkede om alt muligt fucked op lort, det var så fedt endelig at være sammen igen, og kunne være så hudløst ærlig med en man bare kender så skide godt!

Da vi så havde drukket kaffe, spist noget kage og snakkede om alting og ingenting, så gik vi så ned af strøget hele vejen ned til vesterport station, også gik vi så ned til kødbyen fordi hold helt kæft det sted er så super fedt!

Vi gik og gik bare indtil vi var gået hele vejen til den store elefantport, også ned til Frederiksberg hvor vi gik ind i den super sjove laborant, som vi faktisk ikke havde gået i siden vi var børn.

Lige pludselig var klokken blevet 18, også skulle vi ellers skynde os ind til nørreport, også ned på den her vildt lækre italienske restaurant, hvor vi skulle fejre min far´s 54 års fødselsdag, og Rosa skulle selvfølgelig med til det.

Det var vildt hyggeligt, og vi fik alle drukket noget super lækker vin, og nogen super nice drinks! Rosa og jeg gik ved 21-tiden da vi skulle til fest med nogle af vores venner.

Så alt i alt var det en mega nice og hyggelig dag!

MØS MØS

-Skriv meget gerne hvad for nogle indlæg i godt kunne tænkte jer jeg skrev<3 Laver snart et om forårs faves!


Her er lidt billeder fra vores mega nice og vild hyggelige dag!

Synes virkelig i alle skal prøve at tage på FIOL og drikke deres vildt gode kaffe og spise noget dejlig kage<3
MØS MØS

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej og velkommen til min blog!

Dette er mit første indlæg NOGENSINDE! Så synes engenligt bare jeg vil starte det her indlæg, med at fortælle lidt om mig, og mit liv lige pt. Så lads os bare begynde!

Mit navn er Solvej, jeg er 16 år og bor i københavn med min famile, som består af min mor Rikke, far Morten (men han bliver kaldt for Hilbert), bror Villy og tre søde hunde. Vi bor lidt i et hippie univers, men det er virkelig noget jeg elsker. Næsten alt vi ejer af møbler osv. Er fra loppemarkeder rundt i nærmest hele verden, vi ELSKER genbrug i vores familie, så det er nok også derfor, jeg nærmest kun går i genbrugs tøj, fra alle mulige secondhand butikker, loppemarkeder og genbrugsbutikker (laver nok også et indlæg snart om top 5 eller top 10 med fedeste secondbutikker og loppemarkeder). Jeg ELSKER bare genbrug og det med man kan finde noget helt unikt, som der kun er meget få andre der har!

Nå, men lige nu går jeg på efterskole, MEGET langt ude på landet (hvis man spørger mig), og det er nu faktisk helt okay, men det er min anden efterskole på et år, men det kræver nok sit eget indlæg, da det er en meget lang historie. Men ja, jeg er glad for at være på den efterskole jeg går på nu, og dem der går der er virkelig søde, men jeg kan nu bedst lide at være hjemme i weekeden, og se alle mine dejlige venner fra byen og gamle efterskole. Det er nu også meget rart at komme ind til København igen, hvor der sker lidt mere end hvad der gør ude på landet;)

Men jeg vil slutte min første indlæg, og måske kommer der et nyt ud i morgen;)

MØS MØS

Likes

Comments