Debatten og kroppspress

Jeg skriver å visker ut, skriver å visker ut flere ganger, jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har prøvd meg. Jeg leggermerke til at jeg ikke helt har våget å bare brase ut om mine meninger. Men det skal jeg prøve på nå. Debatten om kropps press å Vixen ligger nå ute som du kan se HER.
Jeg må igrunn le litt av det jeg ser, ikke fordi at mye av det som blir sagt ikke stemmer, men rett og slett fordi måten ting har blir gjort, hvordan ting blir sagt. Jeg personlig mening er jo at det som skjedde under Vixen ikke burde skjedd der. For det var ikke en takketale i mine øyner. Men nok om det. Dette er et tema som man aldri kommer til å bli kvitt. Når jeg opplevde kropps press, var det ikke på grunn av influencere. Det var jeg som begynte å sammenligne meg. Jeg ville ha lik kropp, fordi hun var tynn. Jeg ville bli like sterk som hun. Jeg begynte å trene på helt feile grunnlag. Nå så har jeg sett hvordan det går, hvordan jeg kan gjøre en forskjell med meg selv. Jeg hatt som mål i 2020 å begynne å trene. Ikke for å bli tynn, men rett og slett for å føle meg vell, ha en bedre livsstil. Men planen har ikke gått etter planen da jeg enda ikke er helt i form. Så treningen skal jeg komme tilbake til når formen å kroppen min sier det er OK.

Jeg har både sett og hørt, flere som har sammenlignet seg med andre mennesker. For meg så er det ikke bare influencerne som skal ha kritikken for kropps press. Vi glemmer nemlig oss selv i det hele. Vi glemmer at det er vi selv som sammenligner oss med andre. Det er veldig lett å legge skyld over på andre. Jeg har gjort det, mange andre har gjort det å gjør det enda.
- Hva mener du?

Liker

Kommentarer

Bunny Trash,
Vi sammenligner oss med andre og føler oss ikke vel fordi noen i vårt samfunn har sagt at den vi sammenligner oss med har et mer riktig utseende. Hvis ingen har påvirket deg til å tro at hun du sammenlignet deg med ser bedre ut, så hadde du ikke opplevd presset, og du hadde følt deg mer vel. Alle mennesker hadde følt seg mer vel med seg selv hvis ingen har påstander om hvordan en skal se ut. Influensere har vi alltid hatt i samfunnet, men ikke i en slik drøy grad som nå hvor en når fram til hundretusen og målgruppen er 11-17 år. En pubertal og usikker gruppe. Det er kynisk og sant!
www.bunnytrash.blogg.no
SolveigLouise
SolveigLouise,
Det er jo ikke bare de som skal ha kritikken for det! Modellbyråer f.eks. jeg vil faktisk si de er mye verre. fordi der kommer du ikke inn hos enkelte byråer med mindre du er så og så tynn, så og så høy, har det og det utseende. Det blir et press til slutt når en begynner å sammenligne oss med andre, fordi vi presser oss selv. vi presser oss selv til å prøve å være den personen uten hell. fordi vi kan ikke leve av å være en kopi. for vi vil aldri bli helt lik den personen som man sammenligner oss med. Så jo man kan faktisk føle et press selv om folk ikke sier at de er perfekt i utseende sitt.
nouw.com/solveiglouise

Instagram @solveiglouisee