Debatten og kroppspress

Jeg skriver å visker ut, skriver å visker ut flere ganger, jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har prøvd meg. Jeg leggermerke til at jeg ikke helt har våget å bare brase ut om mine meninger. Men det skal jeg prøve på nå. Debatten om kropps press å Vixen ligger nå ute som du kan se HER.
Jeg må igrunn le litt av det jeg ser, ikke fordi at mye av det som blir sagt ikke stemmer, men rett og slett fordi måten ting har blir gjort, hvordan ting blir sagt. Jeg personlig mening er jo at det som skjedde under Vixen ikke burde skjedd der. For det var ikke en takketale i mine øyner. Men nok om det. Dette er et tema som man aldri kommer til å bli kvitt. Når jeg opplevde kropps press, var det ikke på grunn av influencere. Det var jeg som begynte å sammenligne meg. Jeg ville ha lik kropp, fordi hun var tynn. Jeg ville bli like sterk som hun. Jeg begynte å trene på helt feile grunnlag. Nå så har jeg sett hvordan det går, hvordan jeg kan gjøre en forskjell med meg selv. Jeg hatt som mål i 2020 å begynne å trene. Ikke for å bli tynn, men rett og slett for å føle meg vell, ha en bedre livsstil. Men planen har ikke gått etter planen da jeg enda ikke er helt i form. Så treningen skal jeg komme tilbake til når formen å kroppen min sier det er OK.

Jeg har både sett og hørt, flere som har sammenlignet seg med andre mennesker. For meg så er det ikke bare influencerne som skal ha kritikken for kropps press. Vi glemmer nemlig oss selv i det hele. Vi glemmer at det er vi selv som sammenligner oss med andre. Det er veldig lett å legge skyld over på andre. Jeg har gjort det, mange andre har gjort det å gjør det enda.
- Hva mener du?

Liker