Jeg har nå fått tilbake det populære Sonya Skin Care settetf etter noen runder med utlån. Den siste tiden har jeg fått mange positive tilbakemeldinger og vil derfor at enda flere skal få prøve ut dette settet i noen dager, helt gratis!
I gjengjeld vil jeg gjerne ha din ærlige tilbakemelding. Sonya Skin Care Collection inneholder fem produkter som tilfører huden din mye fukt og hjelper deg å beholde friskheten i huden. Sammen gir de huden din alt den trenger til rengjøring, fukt og beskyttelse/bevaring. Resultatet blir at du hjelper huden din til å bevare sin glød og friskhet lenge. Produktene har en frisk duft og føles herlig på huden.


Settet inneholder:

- Sonya Aloe Purifying Cleanser
- Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliato
- Sonya Aloe Refreshing Tone
- Sonya Aloe Balancing Cream
- Sonya Aloe Nourishing Serum

Sammen med settet får du med "bruksanvisning" der det står hva og hvordan du skal gjøre det, i tillegg til at det står beskrivelse på hva alle produktene er.


Viss du er interesert i og teste ut dette settet gratis, så ta gjerne kontakt!
Dere finner siden min HER

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle sammen :-) I dag har jeg Edith Helland (http://www.edithh.blogg.no ) fått gleden av og skrive et gjesteinnlegg på Solveig´s blogg. Derfor tenkte jeg i dag og dele min morgen hudpleierutine for øyeblikket med dere!


1. Først smører cleanseren i hele ansiktet for å få vekk all urenheten.

2. Så tar jeg en handklut med lunket vatn for å ta vekk cleanseren igjen.

3. Deretter tar jeg litt toner vann på en bomullspad og presser det inn i huden.

4. Så tar jeg to pump med serum og påfører på huden.

5. Etter serumet tar jeg på en dagkrem med mye fukt ettersom at jeg har noen tørre partier i ansiktet.

6. Til slutt så påfører jeg øyekrem ved og dabbe den lett på huden under øynene.

Disse produktene har jeg nå brukt i lang tid og er superfornøyd! Dette hudpleiesettet er i fra Forever Living og du kan få kjøpt det av min fine veninne Solveig :-) Jeg annbefaler dette på de sterkeste. Så ta kontakt med Solveig om du ønsker mer informasjon.

Likes

Comments

Mange har vell en drøm om hvor de vil jobbe? Om det enten er hjemme ifra, eller om det er i bedrift, eller om man driver egen butikk, eller hva det nå enn er, så er det vell en drømme jobb dersom du er veldig glad i jobben din? Så lenge du trives i jobben å ikke vil noe annet? For meg så er det en drømme jobb. Å ha en jobb som du trives i er det aller viktigste som er når det kommer til jobb. Hverfall hos meg. Jeg kunne aldri ha jobbet en plass, men jeg vil ikke jobbe alikevell fordi en ikke trives? Da blir dagene ekstra lange å kjedelige når man er på jobb, man venter bare på at klokken skal gå slik at dagen på jobb er ferdig. Å det høres jo ikke så fristenes ut?

Jeg var idag på møte med Kiwi sjefen på et senter like i nærheten av der jeg bor, der jeg skal jobbe noen dager i uken som en arbeidstrening siden jeg ikke har hatt noe jobb før. Eller jeg har hatt noe men ikke i butikk på denne måten som jeg skal nå. Jeg har aldri stått i en kasse, aldri holdt på med det på den måten som jeg skal lære nå. Dette blir utrolig spennende å endelig komme meg ut å få gjort noe med dagene å ikke bare sitte hjemme. Selv om å jobbe på Kiwi ikke er min drømme jobb, så er jeg likevel ett steg nærmere butikk erfaring, salgs erfaring, å slike erfaringer man trenger når man jobber i butikk.

Husker før når jeg var liten da hadde jeg en STOR drøm om å bli politi, bilmekaniker, å heste trener, men når tiden endrer seg å jeg endra stort sett mening hver dag som gikk, å fant ut at jeg ikke ville bli det likevel å når jeg da skulle søke på VGS så visste jeg ikke helt hva jeg skulle utdanne meg som, visste ikke hva jeg ville bli, så jeg følte jeg søkte meg inn på en linje jeg igrunn ikke visste noen ting om før etter jeg hadde søkt. Hadde jeg da hatt de informasjonene å vet litt mer den dag idag enn det jeg gjorde hadde jeg gjort det helt annerledes!
Jeg skulle egentlig søke meg inn igjen på skole nå til høsten, men jeg kjenner meg såpass at etter 6 mnd på en skole å 6 mnd på en annen skole å har droppet ut begge gangene så vet jeg å droppe ut den 3 gangen ikke er noe vanskeligere enn de 2 første gangene. Så jeg velger heller å jobbe å ta fagbrev den veien. For fagbrev vil jeg jo ha.

Men det som egentlig er min drømme jobb. Det er altså at jeg kan sitte hjemme, å bestemme min egen arbeidsdag, jeg kan styre når jeg skal jobbe, kan bestemme mitt team. Jeg kan styre selv hvor mye jeg vil gjøre i løpet av en dag. jeg vil på en måte ha litt mer frihet enn det man har i en butikk, eller på et kontor. Selv om min drømmejobb faktisk inngår en god del kontorarbeid.
Min drømme jobb er nemlig å jobbe med Forever Living. For meg så er ikke Forever bare salg av aloe-vera produkter, men også en stor mulighet til å oppleve forskjellige steder i verden. Man får venner ifra forskjellige plasser, det er godt samarbeid med teamet, man får hjelp til tips å triks, man får vanvittig mye inspirasjon.

Jeg begynte i hovedsak med Forever Living da jeg gikk gravid med William. Tenkte at dette kan jeg jo drive med mens jeg går hjemme, å venter. Men tenkte også at dette kan jeg ikke drive med lenge, eller i lengden over flere år. for det er jo det samme man gjør hver dag tenkte jeg. Men der tok jeg skrekkelig feil! Selv om jeg føler det er ofte det samme så er det likevell langt i fra det samme.

​- Hvordan ville du jobbet? 
- Vil du være din egen sjef? 

Likes

Comments

Nå nærmer det seg med stormskritt til vi har en 1 åring i huset! Noe som kommer til å bli en spennende tid i vente! Selv om det er litt trist også. Med tanke på hvor fort denne tiden egentlig går. Føles ut som det max er 7 mnd siden han kom til verden, så er det altså snart 1 helt år.. William har gitt meg mye glede, men også litt frustrasjon med tanke på da han griner å ingenting av det du gjør hjelper så går man på en måte tom for ideer på hva man kan prøve som kan hjelpe! Det er mye glede, latter, kose stunder sammen med denne goingen som har gitt meg et helt annet syn på verden en det jeg hadde for noen å tilbake.

Så nå når det nærmer seg med stormskritt så er det å begynne å planlegge hva man skal ha av mat, kaker, å drikke. Hvor mange som skal bli invitert, hvem vi skal invitere, skal vi ha 2 selskaper? Hvordan skal man ha det?
Hvordan skal pynten være? Skal vi ha krone til William? Alt dette er noe vi må finne utav, å håpe at han får den beste første 1årsdagen som han kan få. Selv om han bare er 1 år så synes jeg likevel at det er viktig at de skal ha en flott dag uansett.

​For meg så er det litt viktig at jeg har kontroll på ting når det gjelder slike selskap! Også med dåpen som vi laga til, for meg så var det viktig å gjøre det beste utav det vi hadde, å den plassen som vi hadde. Denne gangen blir det mer baking, å kommer nok til å stå for det aller meste selv, med kaker, boller, å muffins som jeg rekner med at jeg havner med. Litt variert av kaker er alltid godt!  

Likes

Comments

Jeg har fått en del spørsmål ifra Familie å kjente om jeg ikke blir litt lei av alle de kontrollene vi må på angående William. Men sannheten er vell egentlig det at dette er min hverdag, jeg er vant med at det er mye kontroller, for slik har det vært siden han var nyfødt. Det var mye kontroller selv rett etter fødselen. Da var jeg sliten, da ville jeg ikke noe annet enn å ha han på brystet å kunne kose med han hele tiden slik vi ville, men det kunne vi ikke.
Det var mye som skjedde på kort tid, noe jeg eller i det hele tatt noen likte. For meg ble det alt for mye så jeg begynte å grine av ingenting. Heldigvis hadde jeg Jim ved min side, som trøtstet meg når jeg var som verst. Heldigvis var det flinke å koselige folk inne på avdelingen som William kom til en stund etter fødselen.

Men jo jeg kjenner jo på det at jeg er litt lei av det. Men det er veldig nødvendig at vi går på de kontrollene, det er hjertekontroll, å det er Fysioterapute, Helsestasjonen å vanlig fast lege. Men nå er det ikke så ofte vi er i Haugesund på hjertekontroll, det er nå hver 2-3 mnd det varierer litt, men i begynnelsen var det minimum 1 gang i måneden.
Vi har også vært på kontroll med han på Rikshospitalet med hjertet. Dette er fordi vi har fått beskjed om at det skal opereres men vet ikke helt når, men hvertfall ikke før han er 2, kanskje senere også!

Som jeg også sier man ser ikke det på han, man merker ikke på han at han har noen hjertefeil. Bortsett fra at man hører det å kjenner det dersom man holder forsiktig over brystet på han. Men det er noe jeg å Jim er vant med også fanilien å venner. Så vi snakker ikke så mye om det lenger som det ble en god stund etter at vi kom hjem igjen ifra sykehuset.

Selv med hjertefeilen så er det likevel en god gutt som smiler, ler, kryper, griner, å gjør mye tull i ny å ned så er han en stor blidfis hele gutten! Som jeg skrev i et innlegg på den andre bloggen. Det er greit at man er forelska i typen sin, men man vet igrunn ikke hva ekte kjærlighet er før man får en liten en eller det er nevø eller nieser man får! så er det helt noe annet med sitt eget barn! Jeg visste ikke at det gikk an å være så forelska så jeg er i denne gutten.

- SolveigLouise

Likes

Comments

Nå er det en god stund siden jeg har lagt ifra med et spor igjen på bloggen! Men det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid, å guttungen har vært syk. Så det har vært veldig travelt, å slitsomt med overnatting på sykehuset i Haugesund slik at han skulle bli bedre siden han har fått RS-virus.. Men nå er han heldigvis på bedringens vei!

Nå når julen snart står for tur så er det vell på tide å tenke på julepresanger? Jeg sa for en stund siden at jeg allerede da skulle begynne å kjøpe julepresanger, men det ble det ikke.. som vanligt når det kommer til meg! Heldigvis så er det Black Friday mange plasser, om ikke alle plasser. Så har jeg vært å kikket litt på hva jeg skal kjøpe til venner å familie. Men så er det jo litt vanskelig å finne ut hva man skal kjøpe dersom vi ikke helt vet hva vi ønsker oss! Jeg vet enda ikke hva jeg skal kjøpe til William enda! selv om det er tønnevis med ting man kan kjøpe til sånne små.

​Jeg har også komt med at jeg skal ha Black Friday med mine produkter! så dersom du ønsker å ta en titt så er det bare å gå inn på siden min å se hva jeg har å tilby! Gjerne send meg en melding dersom du har noen spørsmål om noe eller om du ønsker å bli forhandler! 


- Hva kommer dere til å kjøpe til deres barn?
- Har du funnet ut hva du skal kjøpe til venner å familie? 

Likes

Comments

Idag startet dagen egentlig ganske tidlig for både meg å William. Jeg stod opp kvart over 7 for å komme meg i dusjen, å stelle meg, mens jeg lot William sove litt lenger. Så han måtte jeg vekke rundt 8 for å få i han grøt, vaske å bytte bleie å finne frem klær som han skulle ha på seg da han skulle til morfaren sin som skulle passe han mens jeg var hos tannlegen.

Jeg måtte jo da ta bussen 2 timer før jeg skulle være hos tannlegen da neste buss gikk halv 1 da jeg skulle være der. Så da hadde jeg god tid, da tok jeg med meg ei venninde på en kafé som heter HiSio en ny "møte plass". Utrolig koselig plass å sitte når en vil slappe aav med en kaffe eller noe annet å drikke på!

Så var det enda mer tid å slå ihel før jeg skulle være der, da måtte jeg jo bare opp på Cubus å se om jeg kunne finne noe til William som var hjemme å er bare helt fantastisk å ha med å gjøre å synest han fortjente litt nytt inn siden det er lenge siden han har fått noe. så da gikk tanten å fant en søt liten dress til han mens jeg kjøpte en fleece dress å en hue som han virkelig trengte nå når det begynner å bli så kaldt ute!

Så idag har det igrunn bare vært en kose dag for meg å få litt luft å komme meg litt bort fra hjemme en stund!

Så nå er det bare å slappe av resten av kvelden å vente på at samboeren min skal komme hjem ifra trening så vi kan spise kvelds sammen å slappe av før vi legger oss.

Likes

Comments

Ja da var det November igjen! Å er 1 mnd igjen til Desember med jul å advent å mye familie tid! Nå når det er November er det vell på tide å begynne å tenke på julegaver, å hva man ønsker seg, kanskje begynne å finne frem julegardinene, som skal vaskes å strykes. Selv om de ikke skal henges opp enda så er det vell godt å være i god tid framfor? jeg er alltid den som er sist ute med det meste. til og med julegaver som skal være kjøpt inn! så i år skal jeg begynne nå fortløpende!


Så nå får vi håpe at denne månen blir bra! Håper også på mange nye utfordringer inne businessen å håpe på flere kollegaer ønsker å være med! å at man når målene som vi setter oss!

Ha en fin kveld videre!♡

Likes

Comments

Som sikkert mange av dere fikk med dere igår så var det brann i en ferje på Bømlo. den låg på dokk siden den skulle fikses, den låg da altså ikke så alt for langt borte ifra der jeg bor å mange andre bor. det var en veldig intens lukt, den var irriterende å fryktelkg ekkel å puste inn.

Rett etter vi oppdaget at lukten ble sterkere å sterkere forsvant røyken igjen. da tenkte vi som så at da har dem velk fått slukket den da! Men så gikk det ikke lange minuttene før røyken kom tilbake bare enda verre å var mer synelig å evakuerings meldingen kom på telefonen.

Da vi fikk meldingen så var det å finne hundebur, få hundene i det å inn i bilen, pakke litt ekstra klær mat å flaske, bleie å salve å noe å vaske William med når vi skulle bytte bleie å hive oss i bilen å komme oss vekk.

Vi så ikke mye på avstand da alt var dekket av røykeskyen fra fergen men det forsvant heldigvis jo lenger vekk vi kom oss fra Rubben.

Vi satt å venta å venta å kom på at vi hadde glemt medisinene til William.. da fik vi beskjed at vi fikk reise inn å hente viktige medisiner å hunder for de som ikke hadde tatt dem med seg, siden det kunne være at vi eventuelt måtte finne en ny plass å sove om natten dersom det var fare for diselen å oljen skulle brenne.

Da jim å de kom inn så de ingenting i leilkgheten. alt vat hvitt av røyken fra denne ferja på innsiden av leiligheten. Men heldigvis klarte han å finne frem.


Da vi endelig fikk skikkelig beskjed om at vi kunne reise hjem i 6 tiden så fikk alle untatt de med lungesykdom dra hjem, å vi måtte kontakte lege. Vi måtte da spørre om vi fikk reise hjem siden William har hull på hjertet som er litt stort. da fikk vi også beskjed om å belage oss på å finne en annen plass om natten. Men det kom fort nye beskjeder om at røykskyen som låg over var borte. Å vi kunne få reise hjem. Da var det store spørsmålet, hvordan lukter det i leiligheten? måtte vi finne en ny plass likevel å sove? men reiste inn å det var ingen lukt inne i stua eller rommet vårt. Da slapp vi unna med å finne ny plass å vaske ned hele leiligheten å begynne å finne ting vi måtte kaste.

Vi fikk gratis mat å drikke de timene vi satt i Bømlohallen, de var veldig flinke de som var der med å hjelpe de som trengte hjelp å det var ingen sure miner av de som var trøtt å slitene. Til og med barna som var der å de aller minste var i godt humør! Da kan vi vel egentlig si at det var litt koselig å sitte i hallen når det var bra humør på alle sammen!

Likes

Comments

Idag har det vært veldig mye å gjøre, så har rett å slett ikke hatt tid til å skrive noe.
Men nå har jeg hele kvelden å resten til å skrive noen ord!

Dagen idag har det vært travelt med å rydde, vaske klær, planlegge å pratet, å planlagt enda mer, å blitt enig om hvordan man skal gjøre ting fremover også for å vise å få en god fremgang frem mot et neste steg i arbeidet!
Det er så sinnssykt moro å jobbe med Forever Living. Det er både spennende å utrolig kjekt! Med kjekke kvelder, kjekke kolleger, å mange som er der å gir deg tips å råd for at du også skal lykkes på din vei opp mot dine drømmer å mål!

Nå som det nærmer seg jul er det jo også på tide med julegave handel! Det er nemlig det vi har diskutert/pratet om idag, å hatt møte med. Dette er så sinnssykt spennende å se hvordan det kommer til å gå fremover! Også har jeg booket en produkt kveld i samme sleng. Noe som er veldig verdifullt i denne Businessen!
Jeg har aldri vært så langt utenfor min kom forsone som jeg var da jeg hadde min aller første temakveld. Selv om det var til venner å familie i første omgang, så var det litt vell flaut for min del siden jeg ikke liker å prate når det er så mange folk til stede! Men dette har kommet seg godt etter jeg begynte her! Jeg har fått mer selvtillit, er blitt mer sikker på meg selv når jeg snakker, å når jeg står i større samlinger.

Jeg har allerede begynt å få mye mer inspirasjon enn det jeg noen gang har hatt her i denne businessen før! For jeg ser nå hva som lønner seg å ikke! Man feiler å man lærer gjennom hele livet. Det gjør ihvertfall jeg!

Ønsker du å prøve noe nytt?
Ønsker du en helt ny livsstil?
Ønsker du deg en trygg fremtid?

Hvem ønsker seg ikke en trygg fremtid i vente? Der man har det man trenger, har penger til å reise på ferien man alltid har lyst å gjøre, Eller bare ha noen ekstra kroner å dreie med i måneden?

Likes

Comments