Då var det måndag igen och jag har en del på min att göra-lista den här veckan.

Måndag: Jag ska till frisören för återbesök och sedan ska jag fila på en stipendieansökan. Jag ska även skriva utkast till två texter och påbörja en bok.

Tisdag: Läsa klart introduktionen i den påbörjade boken. Skriva utkast till ytterligare två texter. Och besöka tandläkaren.

Onsdag: Dagen spenderas med att gå igenom och redigara texter. Ska även på yoga.

Torsdag: Möten på kontoret. Administrativa uppgifter så som att lägga in källor i Evernote. Och fortsätta redigara. På kvällen är det lägenhetsvisning.

Fredag: Skicka i väg de redigerade texterna. Läsa ett kapitel samt gå igenom artiklar jag läste förra veckan och lägga in anteckningar i Evernote. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då var det dags att skriva det ökända första inlägget. Det är alltid svårt att veta vad man ska skriva eller hur man ska presentera sig. Vem kommer ens att läsa det första inlägget?

Min tanke med den här bloggen är att dels dela med mig av min vardag och mina tankar om diverse saker, men framförallt att dela med mig av det jag har lärt mig om universitetsvärlden de senaste åren. För tillfället så är jag antagen till en doktorandutbildning och har därmed spenderat några år på universitetet. Eftersom att jag vet hur många frågor man har när man funderar på att börja plugga, under den första tiden, och vid varje nytt steg i sin utbildning så tänkte jag: varför inte dela med mig? Några tricks har jag plockat upp under vägen!

Så, välkommen och jag hoppas att du kommer hitta något som intresserar dig och att vi ses snart igen.

Likes

Comments