Her om dagen lagde jeg denne kjempe gode "salaten" som består av kun 3 ingredienser. Å prøve ut nye oppskrifter er jeg veldig glad i og da spesielt sunnere og enkle oppskrifter. Salaten kan spises som den er eller sammen med andre småretter. 


Ingredienser:

Salmalaks

Mango

Granateple


Slik gjør du:

Kutt opp salmalaks, mango og granateple og bland allt sammen i en bolle eller legg det på et fat. Det er også godt å blande i avokado. Topp med sojasaus eller annen dressing.


Denne kommer garantert til å bli lagd flere ganger fremover💛Likes

Comments

I helgene lager jeg ofte noe annet til frokost enn havregrøt. Idag bestemte jeg meg for å prøve ut proteinpulver i smoothien. Det ble veldig godt og ved å bruke proteinpulver med smak, kan du også ha oppi masse grønnsaker som du da ikke smaker like godt. En god måte å få i seg grønnsaker på!


Ingredienser:

Havremelk

Grønnkål

Havregryn

Linfrø

Bringebær

Vann

Sjokoladeproteinpulver


Likes

Comments

En av de frokostene jeg lager desidert oftes, spesielt i hverdagene er havregrøt. Det er så enkelt og raskt også smaker det veldig godt. Jeg lager min med vann og topper den med masse deilig kanel og de bærene jeg har tilgjengelig i kjøleskapet. 

Likes

Comments

Denne vesken fikk jeg av foreldrene mine i bursdagsgave. Jeg har lenge lett etter den perfekte vesken. Enten er vesken for stor eller så er den for liten. Passe størrelse er så vanskelig å finne. Da jeg kom over denne vesken for noen uker siden falt jeg pladask og i tillegg så fantes den i rosa også. Denne gangen ville jeg ha noe annet enn svart. Veske i en annen farge kan virkelig sprite opp et antrekk. 

Den er spesielt fin nå til våren og sommeren sammen med dongeri og blonder. 

Likes

Comments

Idag prøvde jeg meg på å lage proteinfluff til kvelds. Oppskriften er veldig enkel og fluffen blir kjempe god. Jeg brukte proteinpulver, men man kan også bruke f.eks. bakekakao eller annet kakaopulver.


Ingredienser:

22 g sjokoladeprotein

2 eggehviter

2 ss sukrinmelis


Slik gjør du:

Pisk sammen sjokoladeprotein (jeg brukte whey 80 double chocolate), eggehvite og sukrinmelis med en miksmaster eller stavmikser med ballongvis. Fluffen er ferdig når den er tykk og luftig. Topp gjerne med frisk frukt eller bær.

Likes

Comments

Et sikkert vårtegn! Når disse trærne som befinner seg i Kungsträdgården i Stockholm blomstrer tyder det på at våren er på vei. Det er så fint når alle trærne blomstrer og spesielt når himmelen er blå. Heldigvis for meg kom den blå himmelen og solen like før jeg tok bildene.  

Likes

Comments

Igår hadde jeg bursdag og ble 23 år! Dagen ble feiret med en helt fantastisk god søndagsbrunch på Björk Bar och Grill med familien. Brunchbuffén var fyllt med masse god mat, søtsaker og popcorn.

Hvis du er i Stockholm anbefaler jeg virkelig dette stedet for brunch. Den beste brunchen jeg noen gang har spist.

Likes

Comments