1. Karl Watson: Travel documentaries

Det var tack vare min bror som jag fann denna Youtuber som nu ligger på min första plats. En av anledningarna till att jag valt honom är för all den energi han lägger på sina videos som t.ex. att han med humor filmar och redigerar dem för att vi skall bli underhållna samt ta del av hans tips. När jag som först kom över hans Youtube så spenderade jag en hel helg med att följa en serie han gjort vid namn HK2NY. Det är en serie på 11 delar där han tillsammans med sin kompis James tar sig i från Hongkong till New York. Under 9 månader besöker de 20 länder, 4 kontinenter och reser hela 42,000 miles. Är du intresserad av backpacking och livet på resande fot? Då rekommenderar jag er att kolla över hans Youtube-kanal där ni kan följa hans resor men även en hel del tips.

https://www.facebook.com/karlwatsontraveldocs/

https://www.instagram.com/karlwatson18/


2. Hey Nadine

En av de bloggare som jag hittade först är Hey Nadine. Jag fastnade speciellt mycket för hennes videos där hon ger tips. Allt i från tips för nybörjare, hur man lägger upp en budget men också vad du skall packa ner i din resväska/backpack. Hon gör även en del videos som är lite mer specificerade för kvinnor under deras resor samt tips för dig som är vegetarian/vegan. Tack vare att jag tittar på hennes videos så gör det att jag kan känna mig tryggare och mer påläst innan jag beger mig iväg på mina upptåg. Hon har mestadels gjort sina resor ensam precis som jag planerat att göra.

https://www.facebook.com/heynadine/

https://www.instagram.com/heynadine/


3. Wolters World

Precis som med Hey Nadine så fastnade jag för Wolters World pga hans videos med tips. Det som dock skiljer dem åt är att Wolter gör videos som är mer specificerande för olika länder. T.ex. så gör han Top tips in ____,för olika länder men också The don'ts of ____. De videorna kan vara minst lika intressanta och nyttiga att kolla på innan man far iväg för att undvika att hamna i diverse turistfällor. Förutom dessa videos så har han även en del där han ger tips för er som reser med barn.

https://www.facebook.com/woltersworld/

https://www.instagram.com/woltersworld/


Detta är en lista över de som just nu ligger på min top 3 lista över Youtubers med reseinnehåll. Har ni några favoriter som ni vill dela med er av så gör gärna det då jag ständigt letar efter fler att följa. / Betty Österberg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Välkomna till min reseblogg. Det är väldigt roligt att ni hittade hit och jag hoppas att ni skall finna något som kan hjälpa i er planering inför en resa eller helt enkelt bara få inspiration för att resa och upptäcka världen.


Jag som driver den här bloggen heter Betty. Jag är 24 år gammal och bor i en liten håla i Sverige vid namn Finspång. Dagtid spenderar jag mestadels på en av kommunens förskolor där jag jobbar som barnskötare. All tid runt om jobbet spenderar jag på att träna, umgås med vänner, glo youtube i planeringssyfte och uppehålla den här bloggen.

Sedan barnsben har jag haft en dröm om att resa runt i världen och upptäcka allt som den har att erbjuda. Hittills har jag åkt på flertalet resor under en begränsad period men är just nu mitt uppe i planeringen för min största och längsta resa någonsin.

Detta innefattar t.ex. Japan, Indien, Thailand, Laos och ja... flertalet länder. Mer info kommer.

Likes

Comments