Träning - komma igång

Om man är en fuskare som jag så kan jag starkt rekommendera att träna i grupp, klasser är faktiskt något som jag själv tycker är kul och får mig att känna att jag inte bara smyger omkring på gymmet och fuskar. Jag känner mig mer avslappnad också eftersom jag tar ut mig på ett helt annat sätt.

Om man inte vill köpa ett dyrt gymkort, så kan man fixa sin egen träning i naturen eller något utegym.

Att träna själv eller med en kompis/ kompisar nere vid stranden eller i en park är jättekul, man gör upp några stationer med några övningar under en minut och sen ruterar man och kör på så i ca 40-50 minuter med ca 1 minuts vila mellan stationerna.

Det är bra för både kropp och själ att röra på sig regelbundet. Om man inte har tid att träna så är det superbra om man tar raska promenader, tar trapporna i stället för hissen eller cyklar i stället för att åka bil.

Idag precis som alla andra dagar tar jag en rask promenad till jobbet uppförsbacke som tar ca 40 minuter. Vissa dagar tar det emot...men varje dag är jag så nöjd med att jag bara gör det.

Bra musik peppar och ger power..jag lyssnar gärna på lite rockigt  när jag promenerar eller tar en power walk :) Dags att ge sig iväg, see you soon;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229