Idag ska jag till Kalmar och fixa mina ögonfransar. Förmodligen blir det lite shopping innan men kan tyvärr inte handla för mycket kläder på grund av operationen i december (kommer få byta ut mer eller mindre hela garderoben). Lash Academy, där jag alltid för mina fransar är det bästa stället som finns. Jag vet att det är många som gör i Oskarshamn men nackdelen är att du varken får välja längd, tjocklek och vilket sätt de ska sätta fransarna. Jag väljer alltid 8-12mm, de näst tunnaste och lite mer "catlook" över mina fransar. Blir alltid lika nöjd varje gång jag är där.


Likes

Comments

Okej, ärligt talat nu. Jag ska börja blogga, och det är på riktigt. Jag kanske inte uppdaterar flera gånger om dagen, för ett så intressant liv lever jag faktiskt inte. Dessutom är min kamera på mobilen värdelös, enligt mig iallafall, så ni får stå ut med kass kvalité på bilderna, åtminstone i en månad till. Anledningen till att jag inte ska byta mobil tidigare är att jag ska till Turkiet på onsdag och är alldeles för rädd för att den ska försvinna, gå sönder eller ja, någonting annat klantigt som jag ofta råkar ut för.

BIG QUESTION

vad ska jag då blogga om?

Ja.. Det lär väl märkas med tiden men eftersom jag går i skolan mestadels dagtid men ändå är ute och far hela kvällarna blir det väl mycket om det. Även det faktum att jag inte bor hemma tror jag kommer spela en stor roll i bloggen, dels får man mycket mer frihet men samtidigt är det saker i "hemmet" som måste göras.

Jag kommer även blogga mycket om utseende. Varför? För att det är bland det bästa jag vet. Kanske inte att se bra ut direkt men att se s.k "fräsch" ut. Till exempel älskar jag att fixa mina ögonfransar, lösnaglar, löshår och smink i alla former!

Jag hoppas det låter tillräckligt intressant för att någon ska vilja läsa.

Likes

Comments