Att älska någon så mycket så de gör ont. Att älska någon så mycket du kunde offra ditt liv för hen, utan att tveka i några sekunder.
Jag trodde förr det endast existerade i filmer och fantasier.

Kvällen jag träffade honom ändrades dock allting. Jag minns än idag efter flera år hur det pirrade i min mage, enbart av att se honom. Hur jag som är så social fick inga ord sagt i närheten av honom.

Allt jag var kapabel till, var att kolla djupt in i hans ögon. Tror vi båda märkte det, ögonkontaktet vi fick var något man endast såg i filmer.

Jag visste inte vad kärlek var innan, det var något nytt jag fick uppleva. Hade svårt att kunna känna några äkta känslor för någon alls före honom.

Sättet han fick mej att må, att spridas av glädje och lycka. endast med sina blickar vände han hela världen upp och ner.

många som tror att kärlek kommer och går. Medans jag tror att det är engång i livet man får uppleva äkta kärlek.

Mycket kan komma ivägen, men äkta kärlek hittar alltid tillbaka. Något jag aldrig slutar tro på.

så många olika åsikter om detta och jag respekterar allas tankar. Men i min värld händer det only once och så förblir det.

man kan vara förtjust eller kär flere gånger, spänningen på början samt intresset av något nytt. Men att vara förälskad det händer inte många gånger.

kärlek är inte alltid dans på roser och skratt, det är massa tårar och ett brustet hjärta kanske nångång.
Men att oavsett vad bli knäsvag enbart av en blick, efter allt..
aah detta kallar jag kärlek.

Att säga att man finns där genom skratt, eld o tårar. Är lätt att säga men kan vara svårt att leva verkligen upp till.

Jag går inte endast genom elden för den kärleken jag kunde ge bort mina egna ögon,för efter honom behöver jag inte se resten av världen.

-solo tu

Likes

Comments

Vad är lycka?

Något säkert många funderar på innerstinne. Lycka kan betyda så mycket igentligen, även ord skulle inte räcka till att beskriva ordet lycka.

För många kan det betyda pengar eller en biljett utomlands. Sedan finns det folk som kanske beskriver mat med ordet lycka.

Det är så olika från person till person se de går igentligen inte att skriva ut allting här.

För mig så betyder ordet lycka kärlek och familj. Jag anser inte att jag kan vara glad eller njuta av livet utan kärlek. Med pengar kan jag inte köpa lycka. Såklart är det endast min åsikt. Vissa kan inte känna lyckan om det inte visar flera tusen på kontot, och de kanske kan köpa då dendär biljetten utomlands eller en ny fet bil.

Men jag brukar ibland sitta och tänka för mig själv ; hade jag vunnit i lotto eller fått chansen att ta biljetten utomlands själv. Hade jag verkligen då varit glad? Knappast. Att kunna komma hem till dem man älskar och dela glädjen av en framgångsrik framtid är lycka.

Att resa iväg och se världen med personen man beundrar är lycka.

Många glömmer bort de små viktiga sakerna i livet. Som att vi inte kommer att finnas här förevigt. Så varför anstränga sej? Varför inte stanna bara och ta vara på dem närmaste och göra meningsfulla minnen tsm.

Varför låta pengar och deras makt ta över hjärtat och själen?

Många som sagt att de vill jobba och spara pengar,bygga en säker framtid för deras barn.

Men hade du verkligen uppskattat pengarna du ärvt eller alla de fina minnen fyllda av kärlek och skratt i slutändan?

Varför jag har sådana starka åsikter är föratt jag växte upp i en sådan familj.

Pappa hade aldrig tid med något allt handlade om jobb , makt och pengar. Idag sitter jag och fäller ibland tårar för jag kan verkligen inte minnas något speciellt från barndomen.

Livet är allt för kort, lev och älska varandra. Ta vara på den trygga kramen. Låt inte smaken av makten separera på familjen.


Likes

Comments