Undskyld. Jeg ER ikke boligblogger.

Ok, ok jeg indrømmer det. Eddie er jo ikke sådan en rigtig hjørnehørmer. Han er mere den pæne dreng i klassen, alle gerne vil være sammen med. Og som alle gerne vil vise frem. Og han ER også pæn! Der gik boligblogger i den, og det er virkelig en niche, som jeg bestemt ikke høre til i. Altså har jeg oppet mig. Sådan virkelig. Hils derfor på den brede pige i klassen og hendes mindre, men ikke slanke, lillesøster:
Ja hun skal selvfølgelig ikke være afbleget hvid, men mere naturlig grå, og det er ikke læder, selvom det ser sådan ud. Men altså. Se lige en basse. Og så kan den slåes ud til sovesofa. Så er der dømt tv-aften hvor alle kan have stængerne oppe og kaste med popcorn.
Der er 20 cm forskel på de to. Både i længde og brede. Og vi ved jo alle sammen godt at 20 cm bare er en lille håndfuld, så hvem bemærker det egentlig. De er ikke til den smalle side, og jeg er ikke helt sikker på, at de kan passe ind i vores hjørne (faktisk ved jeg godt, at de er lidt for store). Men lige om lidt er jeg drønet til Funder for at tegne med kridt på betongulvet. For det skal prøves. Det skal det virkelig.

Og tak for gode input. Både her, på mail, sms og facebook. I holder sgu.

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
Jeg er også i tvivl om den består vasketester, og det ER jo ret væsentligt. Men de er altså mega fine. Og store!
solespointofview.wordpress.com
Anna
,
Ej hvor godt, køb den mørkegrå og fortæl mig om man sover godt på den, for jeg har forelsket mig i præcis den samme ! Men med de 3 beskidte tornado unger Jeg har kan jeg være lidt bekymret for om den er til at pletrense Af sted med dig Lone...
Lone Sole,
Ja ikk?! Jeg skal lige ud og måle. De er jo enorme....
solespointofview.wordpress.com
Line
,
Ummm dem vil jeg gerne flyde i.
Sille M
,
Den er også lidt en monstrum, ikk?!