For 2 år siden i dag

I dag for 2 år siden bestod jeg af 80% hvidt brød med smør og 20 % vand i kroppen. Og havde en kampvægt på over 80 kg. Altså 30 kg mere end normalt. Og havde opgivet håbet om at gå i fødsel nogensinde. Oh well, man bliver som sagt tit klogere, og Asger er født kl 2:30 i nat - for 2 år siden. Efter Verdens værste graviditet og de længste 9 måneder i mit liv, ankom en lille kopi af Arthur midt om natten.

Mig, der havde svoret at mine forældre aldrig skulle vide, hvornår fødselsn gik i gang, og som endt med at måtte indkalde dem, da min lillesøs ikke tog sin mobil, og mine veer ikke havde tænkt sig at tage det stille og roligt, men bragede af sted. Asger er født på 2-3 presseveer og på en personlig rekord i fødsel på 2 1/2 time i alt. Ikke så meget tid til pjat, men hurtigt og effektivt.

I morgen bliver min lille baby 2 år, og han er ikke så lille længere. Asger ligner sin far og har temperament som en stor rødhåret viking, han finder sig i intet og sover stadigvæk ikke om natten. Asger er Arthurs modstykke og de minder forbavsende lidt om hinanden, på trods af deres identiske arvemasse.

Men altså. 2 år! Tiden flyver, når man er træt.

Synes godt om

Kommentarer

Amalie
,
Tillykke til lækre Asger 🎉🎁❤
Line
,
Tillykke med fødselsdagen igår lækre Asger ❤❤❤❤