9 tegn på at du har en tumling i huset

9 tegn på at du har en tumling i huset.
  1. du gentager pr automatik den sidste sætning nogen siger til dig. Også din mands, din mors, din kollegas eller når Siri spørger dig om noget.
  2. du kan finde en sut i mørke. Ikke tusmørke eller dæmpet belysning - men som en jægerkorpstrænet soldat i en mose i 100% dårligt vejr midt om natten uden måneskin.
  3. du har - til forskel fra da du var ny mor - nu evner der gør det muligt at høre om stilheden er den uskadelige stilhed, der ikke ødelægger noget, eller om det er stilheden for stormen, hvor der bliver knappet tusher op og væg-til-væg tegnet.
  4. du forsøger at genfinde den tosomhed babyen gav, da den fik flaske eller blev ammet, men ungen stritter i alle retninger for at slippe for lange dejlige varme kram.
  5. du har svaret på alle spørgsmål det er menneskeligt muligt at stille, inden kl er 8.
  6. du kan ikke huske hvornår du var på WC uden heppekor og små hænder der bare så gerne vil hjælpe med at finde wc papir og hive dine trusser op.
  7. sex er noget der sagtens kan forgå imens Dora Udforskeren kører få meter fra dig. Sex er også noget der kan afsluttes brat, når nogen i døren pludselig spørger ‘deeet?’.
  8. du er kommet til den erkendelse at iPad nogle gange er den bedste løsning på at kunne indtage varm kaffe.
  9. du begynder at sniffe til andres små babyer og tænker at det også var meget hyggeligt da den var lillebitte…måske man skulle lave en til..?

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
Can I get a HALLEJULA! 😃
solespointofview.wordpress.com
Lone Sole,
ja duften af baby. Men duften af søvn er altså også kærkommen!
solespointofview.wordpress.com
Line
,
Åh ja...duften af baby ❤❤
Men kan nu godt lide min næsten genfundne nattesøvn.