Fotografier, Vardag

Det känns som att Januari sprang förbi i en blinkning.
Det har varit en annorlunda månad; ingen snö, knappt minusgrader, jag har fyllt 30 år, fått ett nytt litet kusinbarn (välkommen till världen lilla Frank).

Att fylla 30 var en annorlunda känsla. En känsla av att vara gammal men ändå känna sig ung. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan?!

Till något helt annat; ni vet när magkänslan känner att man har rätt & när man sedan tar reda på fakta så hade man rätt till 100%, den känslan är obeskrivlig. Samtidigt som jag är glad över att ha rätt, infinner sig en olustig känsla i kroppen.

Likes

Comments

Vardag

Vaknade upp & tittade ut genom fönstret & fick se ett vinterlandskap. Det måste ha snöat massor inatt.
Jag tycker att det är väldigt väldigt vackert & det lyser upp, men samtidigt ställer det till det nu när jag ska köra till Arboga imorgon.
Var det tvunget att komma snö till just den här helgen.

Jag önskade ju snö till julafton men istället fick jag +11 & gröna gräsmattor.
Men jag får se det positivt, alla barn är glada nu när dem kan åka pulka & vara ute & busa i snön.

Likes

Comments

Fotografier, Vardag

4 dagar kvar innan jag kliver över den magiska gränsen. Gränsen där rynkorna kommer fram, allt man äter fastnar på kroppen, att gå ner i vikt blir allt svårare, att gå på fest bör övervägas då man kommer att ligga bakis i flera dagar efteråt.

Vad är det då för en magisk gräns jag pratar om? Jo på lördag ska jag fylla 30 år. Det känns som igår jag fyllde 20, men tiden springer på & det har hänt en hel massa sedan dess.

Om jag har 30 års kris? NEJ det skulle jag verkligen inte vilja påstå. Jag har inte bråttom & förresten så sägs det att allt blir bättre med åren, så jag får väl hoppas på att det stämmer.


Idag så kom även snön som så många har längtat efter, men INTE jag. Jag ville ha snö på julafton, men sen kan det lika gärna vara. Visst det är vackert, men det ställer till bekymmer + att frysa är inte alls min grej.


Likes

Comments