Hello mina solstrålar!

Idag har jag varit på picknick tillsammans med Rebecka och Lovisa. Vi satte oss på gräset i Slottskogen och åt mat och godis. Vi snackade även massor om rätt så intressanta saker och gemensamma vänner och ja ni hajar. Det var jättemysigt och det var jättefint väder.

Jag hade på mig en baddräkt, ett par jeans och en mysig kofta och Olivers skor haha! Goals outfit!

Bilderna som ni ser är tagna av Rebecka och det är tagna vid det tillfället då jag säger till Rebecka att vända kameran. Lovisas leende på bilden är helt oslagbar.

När vi satt och åt gott så får vi syn på en man med riktigt bra yoga skills eller nu efterhand vet jag inte om det kan kallas för "yoga skills" men han var oerhört flexibel kan man ju lätt säga. Wow wow wow, det var komiskt att kolla på också.

Kram och puss på er så hörs vi!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Jag är hur nervös som helst men samtidigt väldigt glad och peppad på att träffa min psykolog idag. Det ska bli så härligt att få träffa en psykolog när man självmant sagt att man vill.

Jag har sovit jättebra inatt, jättebra för att jag har haft så fina personer som har skrivit till mig. Jag blir jätteglad när personer jag känner samt personer jag inte känner tar sig tiden att skriva till mig om hur mycket de uppskattar det jag gör. Wow, wow, wow!

Min morgon började med att få i mig en bra frukost och det blev vanilj yoghurt, hallon och banan. Jag drack inget te idag tyvärr men jag drack mig en massa vatten. Jag lyssnade sedan på musik och började min alldeles egna träningsrutin. Inget för maffigt utan jag började med ett par enklare övningar och förhoppningvis bygger jag upp det till lite mer avancerade övningar senare när jag fått in min rutin.

Något jag insåg imorse var att jag bara är 17. Förstår ni det? Jag är bara 17. Mitt liv har inte fallit isär utan det har bara börjat. Så mycket saker jag vill åstadkomma och göra! Jag ska börja tänka på de här sakerna för att få igång mitt positiva tankesätt som jag har någonstans i huvudet på mig. Jag ska även hitta mig en balans så att jag har lättare för att hantera saker och ting. Wooooho!

Puss och kram. Den är nu 13:15 och min psykolog borde komma vilken sekund som helst.

Likes

Comments

Hejsan!

Låt mig få presentera mig själv.  Jag heter Solav (aka soliss) och jag är 18 år gammal.  Jag är den spralliga tjejen med mycket energi och mycket att prata om,  Jag är den som kommer att prata med dig även fast du inte vill eller tjejen som startar konversationer med människor utan att avsluta de.

Men jag är också Solav, 18 år och mår inte så bra just nu.  Jag är tjejen du inte tror mår dåligt.  Jag är tjejen som får allt att se så jävla enkelt ut.  Jag är tjejen som använder mitt sociala för att inte fokusera på de negativa tankarna jag har.

Men det är okej, det är det. Men vad som inte är okej, är att det finns fler som mig som känner att de inte har någonstans att ta vägen. Ungdomar, unga vuxna och vuxna som känner att de inte är tillräckliga eller att de känner att de inte har någon som förstår de. Jag förstår de, jag förstår dig för att detta är andra gången jag hamnar i mörkret. Detta är andra gången jag känner som jag känner.

Första gången var jag så okunnig och inte alls medveten om att det var fler som kände precis likadant som mig. Jag växte och fick se ett hav av mörker som människor gick in i och jag lärde mig en massa läxor.

Nu vill jag prata öppet om hur jag känner tills kampen mellan mig själv får ett lyckligt slut.

Så är du intresserad i att veta hur jag känner och hur mitt liv är nu under tiden som jag kämpar för att bli bättre och vad jag gör för att bli bättre. 

Läs min blogg.

Likes

Comments