Heej som vanligt va det ett tag sen jag skrev


Just nu är jag sjukskriven pga att jag inte har någon ork i kroppen och ont i huvet. Vet ej vad det är eller varför de e så va hos vårdcentralen där sa dom att jag skulle käka naproxen morgon och kväll i tio dagar som att de skulle hjälpa mot orkes lösheten.

Annars är de väll som vanligt letar jobb satt man kan skaffa ett eget liv och egen bostad. Det går väll sådär men så e de väll för rätt många kan jag tro.

Från ena saken till andra. Jag är sjukt less på folk som snackar skit tydligen är det fel att gå i shorts (dock inga shorts som visar halva röven utan som går ner en bit på låren ) och en tröja utan bh. och säger en massa skit för att sätta mig i problem usch spyr på sådana människor men alla har väl det problemet tyvär :( nä nu ska jag fortsätta surfa runt och döda tid :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Vad har man vänner till igentligen. Dom hör aldrig av sig har aldrig tid att träffas eller helt enkelt ignorerar en.

tex som i helgen fick reda på att Niclas va bjuden på våran gemensama väns 20 års fest men jag vart aldrig inbjuden de känns som att man hade gjort nått eller att man inte betyder något längre för alla andra vart inbjudna. Men jag sket i det och gick på en kille i min klass 20 års fest istället :) 

Har bestämt mig ska skita i folk som inte har "tid"​ för en ska focusera på mig själv nu så bay bay :)

Likes

Comments

Heej 

Det är rätt tragiskt att se människor kämpa och försöka hjälpa andra när dom bara får skit tillbacka vart är vårt sammhälle påväg igentligen.

Vart är vi påväg vad man än gör eller säger så blir man huggen i ryggen av sin bästa vän. Man kan väll kanske ställa sig själv frågan om vem de e man umgås med men det spelar igentligen ingen roll efter som att personen ändå kommer ändra på sig så fort de kommer in en ny människa i deras liv som dom försöker se upp till och som dom tycker e mycket bättre. 

Vad hände igentligen med sann vänskap vart tog den vägen försvan den lika fort som solen gick ner på kvällen.

Finns det någon som värdesätter något eller någon annan än sig själva. 

Vart tog den sanna  kärlek vägen den blåste bort med vinden vi släppte den för lätt och nu e den borta för gott. Det är för lätt att gifta sig att skaffa barn och att skilja sig ingen tänker sig riktigt för innan dom gör något sådant utan dom gör de på en inpuls som dom senare ångrar och då e de så lätt att bara säga (nu vill jag skiljas)

 


Likes

Comments

Heej nu va de länge sen igen så ni kanske undrar vad jag haft för mig men de kan vi ta en annan dag just nu vill jag bara skriva för skrivandets skull.

Just nu mår jag väll sådär många frågor utan svar som cirkulerar i mitt huvud. Frågor jag själv inte kan svara på utan det är en annan person som bara vet svaren på. Men tvivlar ganska mycket på att den personen inte riktigt vet vad den vill och de får mig att bli ännu mer förvirrad. Försök fråga gemensamma kompisar om dom fått reda p ånågot efter som att jag inte får de men ingen vet. Det gör mig deprimerad att inte få veta vad som ska hända vad du känner eller vill. Jag vill bara veta om jag ska hoppas eller bara ge upp allt hopp. Just nu hoppas jag samtidigt som jag håller på att tappa allt hopp och de vill jag verkligen inte men tror men de känns så när man inte får några känslor tillbacka utan mästadels skrik. Jag vet inte vad jag ska göra längre skulle hjälpa fall du berättade med öppet hjärta vad du ville och käner.

Likes

Comments

Okey nu ger jag upp med att försöka blogga varje dag :P de funkar inte för mig :P men men iallafall. 

Nu går jag ju tredje året på gymnasiet har fått mitt körkort sen typ fem månader tillbaka och har praktik hela året.

Jag praktiserar på Fortum värme som mekaniker ett väldigt spännande yrke där jag är den enda tjejen och den första i Fortums historia de e kul så för hoppnings visst får jag jobb där efter studenten håller tummarna i alla fall men  dom verkar vara nöjda med mig. Storm trivs där i alla fall  så man får väll hoppas på de bästa. 

Körkortet är väll ingen större mening att skriva om efter som att jag fick det för ungefär fem månader sen så de hoppas vi :)

juste vi ska ju på student resa med skolan och den går till Prag i början av sommarn längtar som fan faktiskt :) ska bli super kul.

Jag har flyttat till ett hus på nästan 100 kvm 20 min från stockholm stad ungefär super mysigt ny renoverat och öppen spis sjukt mysigt bor här med Niclas och hans lille syster även fast jag kunnat vara utan henne men men de blir billigare för oss :) 

nu kan jag inte komma på något mer att skriva om så får väll räcka såhär sålänge 

pözz :)  en jätte gammal bild på mig och Ruff :)

Likes

Comments

Nu är det bara en dag kvar tills vi flyttar ska bli hur skönt som helst längtar som fan faktiskt e super taggad. Jag kan inte vänta längre vi har redan fått ett par nycklar och de andra paret får vi i lägenheten sen :) 

Hur många e det som ska in till stan och köra crussingen på lördag jag ska iallafall ska köra en pontiac catalina stora bilen :P hahaha

nä nu ska jag titta på ett avsnitt av min serie så hörs vi senare  

Likes

Comments

Heej på er 

Jag har totalt glömt bort bloggen har inte gjort de på hur länge som helst vet att jag säger varje gång att jag ska skärpa mig men nu ska jag fan de om jag lyckas me de är en annan fråga :P

Just nu sitter jag på balkongen i Niclas pappas lägenhet vi har den tills vi flyttar till våran nya lägenhet i Haninge. 

Lägenheten är en super fräsch två:a nästan nyrenoverat badrum sjukt underbart kök nya golv och en nyrenoverad balkong de e stora ytor och mycket förvarings möjligheter. längtar som fan för att få flytta in satt jag kan känna fan de här är mitt hem här är jag alltid välkommen och hemma ska bli så sjukt underbart. Sen ligger lägenheten precis ovanför Haninge  centrum så vi har alla affärer där vi har pizza, kebab, thai , och ohlerys utanför dörren längar så de knakar :)

idag blire att hämta Tilda imorrn förhoppningstviss blir de Malmköping för marknad med Tilda och i kväll bio med älsklingen och Tilda men nu ska jag fan slänga in vitläksbrödet i ugnen och kolla på pretty little lirars

pözz 


Likes

Comments

Heej på er 

just nu sitter jag hemma hos pappa och mår pyton för mitt liv har just hoppat ner för ett stup känns de som orkar inget längre vill bara ligga i sängen och dra täcket över huvudet pappa och en gammal väninna till honom sitter och gör deklararioner super tråkigt men men nää nu vill jag inte skriva ner 

pözz

Likes

Comments

Hej på er 

Just nu ligger jag i sängen hos en vän detta e ju mitt hem för denna vecka e så sjukt less på att flytta runt nu de börjar bli lite jobbigt enda posetiva som finns me de e ju att man lär sig att packa lätt sen e resten bara skit.

vet inte riktigt vad jag ska skriva mera för känner mig sjukt nere så får väll se om jag kommer ur de eller hur de blir men höres


Likes

Comments

Nu har jag slutat för dagen och sitter i Niclas lastbil och väntar på att han ska sluta satt vi kan åka hem satt man kan laga mat blir lax idag igen åt de med syrran igår men man kan inte få nog av de :)

blev en kort dag idag precis som alla andra torsdagar börjar efter lunch och har två lektioner super skönt :)

imorrn blir de där imot en tidig morgon börjar 8:30 med idrott men slutar iallafall 20 över ett skönt på en fredag efter skolan imorrn blir de väll att åka hem och göra allt som jag ligger efter med i skolan de e lite uppsattser att skriva :( men de e lov nästa vecka skönt att bara kunna koppla av en vecka :) får se om jag hittar på något kul eller om de blir att ligga hemma hela veckan 

men nu har jag ingen mer att skriva så vi får om jag får något mer att skriva om senare 

pözz

liten bild på mig just nu :)
Likes

Comments