Hej va ett tag sen jag skrev men har haft ganska mycket i skolan och träningar men nu ska jag gör mitt bästa. Kom hem från skolan runt 14 och käkade lite sen städade jag lite och hjälpte mamma att slå in julklappar. Snart är det jullov och jul och jag är så sjukt taggad, ska verkligen bli skönt med jullov och få vila lite från skolan! Ska försöka skriva imorgon om jag hinner. Ska verkligen försöka bli bättre på att blogga, ska eventuellt göra typ 10 fakta om mig.

Vi hörs imorgon pusspuss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla. Idag har jag inte gjort något speciellt, fick övningsköra till Almunge för vi skulle kolla på min brorsa när han spelade. Sen kom min andra brorsa och hans dotter och käka, sen dess har jag inte gjort något. Ska åka till Hofors imorgon kl 9 och spela match.

Vet att det blir korta inlägg men gör inte så mycket om dagarna antingen är jag i skolan eller så är jag hemma så finns inte så mycket att skriva.

Vi hörs imorgon pusspuss

Likes

Comments

Hej har städat, tvättat och käkat lite hemmagjord pizza. Va ensam hemma efter skolan och mamma kom hem runt kvart i sex så fick börja med pizzan och den blev skit god. Imorgon ska mamma och pappa bort med några kompisar så jag är ensam hemma och då blir de troligen pizza igen... Innan jag ska hem imorgon ska jag och en kompis gå på stan och kolla julklappar och kanske köper nått till mig själv också men vi får se.

Vi hörs imorgon pusspuss

Likes

Comments

Hejsan och välkommen till min blogg. Jag kommer att skriva om vad jag gjort under dagen, lite om träning o.s.v..

Idag har jag bara vart i skolan. Kom hem nån gång runt 13.30 för vi fick gå efter att vi lämnat in några uppgifter så gjorde färdigt dom och gick till bussen :) Ska ta något att äta snart och troligen försöka städa lite och tvätta.


Vi hörs imorgon pusspuss

Likes

Comments