i dag var jag hoss tandläkaren och gjorde en undersökning. har bara en tand som behöver rottfyllas så är skönt det. vi bokade in flera tider så vi kan fixa mina tänder. Har ju kommit upp lite i högkostands skyddet nu. Har lagt ca 5000 kr på 2 månader nu. känns så tråkigt mina körkorts pengar ryker varje månad. mMen nåt positivt i dag är att jag har fått min egna webb sida som man kan beställa varor från.. Känner mig jätte nöjd med sidan och alla verktyg jag har fått i min virtul office. Jag har även satt mig ner i dag och har skrivit matlistor eller menyer här hemma har bara skrivit för 3 veckor men har tänkt skriva för 5 sen är det bara att börja om igen. Har skrivit från frukost till sista måltiden för dagen. känns så skönt. sen kan det ju ändas om lite efter vad som är billigt just den veckan. Min nya favorit rätt är linsgryta påminner om ärtsoppa. Kanke blev lite rörigt skrivit men ville bara skriva av mig för dagen. nu ska jag se film och sen sova. Har börjat se på The Expendables 2. jätte bra filmer finns 3 stycken.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår pratade jag med en tjej om det mesta och kom och tänka på mamma. ni som inte känner mig. 2015 sept så hittade jag min mamma död. Hon blev bara 59 år. det är nåt som har varit tufft för mig. Jag återupplever den tiden ofta dag som natt. speciellt när jag hittar mamma. förstod direkt att hon va död när jag såg henne. Har sett många döda människor som usk. Har suttit mycket vak. Jag tackar gud varje dag att det va Loke som va med mig och inte Emilia och Ebba. Loke kommer inte i håg nåt. men det hade flickorna gjort. Jag vill att dom ska minas den roliga mormor. Mamma och jag har alltid varit tajta. Jag har alltid kunnat prata om allt med mamma. hon visste allt som hände i våra liv stora som små sacker. Mamma du är djupt saknad och älskar dig. behövde skriva av mig lite om mamma. har haft svårt att sova i natt pga drömmar om mamma. Men nu ska jag i väg och handla och hämta blåbär innan Ebba kommer. Emilia ville vara med en kompis så hon kommer i morgon istället.

Likes

Comments

Hej.

Jag tänkte börja skriva lite om mig själv. Jag är 32 år och har 5 barn. Mina 2 äldsta är från ett tidigare förhållande och är 11 och 10 år.Jag och deras pappa gick i sär 2012 och jag mådde jätte dåligt. Så jag bad deras pappa ta dom om vardagarna så jag hade dom bara varannan helg. Ett tufft beslut att ta men det var för deras bästa. Nu är dom hoss oss när dom vill. Med min nuvarande sambo så har vi 3 barn och dom är 3,2 och 1 år i september. Vi bor i en 3a (lägenhet) med 4 katter. Det är trångt men det går. Längtar till vi hittar nåt större. Drömmen hade varit en marklägenhet eller hus att hyra. Jag har i ca 20 år levt med psykisk ohälsa. Det har varit tufft. Det är ingen dans på rosor. Jag har deprestion och ångest. Har haft många symtom av min sjukdom som ont i kroppen kan inte sova m,m. För 10 år sen fick jag diagnos magkatarr. Gjorde oxå en gastric bypass 2011. Men allt har blivit bättre nu sen jag lade om min kost. nu äter jag gluten, socker och mejerifri kost. Det är så skönt att kunna leva ett normalt liv. Att jag har ork att kunna bussa med barnen. Så i min blogg kommer jag att skriva om min kost kommer även lägga upp recept. Familjen, min psykiska ohälsa, mitt företag. Det va lite om mig kortade ner det lite annars hade jag kunnat skriva hur många sidor som helst.

Likes

Comments