Godkväll.

Jag ska skärpa mig med bloggande nu. Jag har inte riktigt bestämt mig var jag ska påbörja det ordentligt. Finns en hel del jag faktiskt kan skriva om. Jag antar att det blir här, känns bra. Designen på bloggen kommer min svärmor att ordna, jag kan ingenting om den saken.

Kvällen har varit helt underbar. Vi blev bjudna till våra grannar för att grilla. Flintastek med hemmagjord potatis sallad 😍 Barnen åt korv med pommes. Vi har precis kommit hem därifrån men hade nog kunnat prata hela natten. Fantastiska människor!

I fredags var jag förresten på ultra ljud. Vi mätte skiljeväggen mellan tvillingarna för att se om det är enäggs eller tvåäggs. Det konstaterades tvåäggs, vilket då betyder att dom bara behöver bli "syskon-lika" dessutom kan det bli en av varje. Nu längtar jag tills nästa gång jag får se dom. Är nu i vecka 13+1

Här ser ni bilder på vvåra mirakel ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hittade dessa söta på polarn och pyret och såklart ska mina tvillingar ha dom 😀

Likes

Comments

Imorgon är dagen kommen då jag ska ringa och få operations tid till sonen och det gör ont enda ner i nerverna. Jag vet att detta är bra för honom, men som vilken mamma som helst så tänker man endå "Tänk om?"
Vi har bestämt att Kim ska vara där vid sövning, mitt mamma hjärta klarar inte det. Bättre att han ser någon lugn där än en bölig morsa.

Jag hade gått under om något hade hänt mina barn, älskade små fina söta underbara ungar! Och Sofine, så ovetande om vad som ska hända. Hon roar både oss oroliga föräldrar och sin lillebror. Jag älskar dom så! ♡

Likes

Comments

Likes

Comments

Älskar polarn och pyrets skaljackor. Har nu 4 st och känner att jag måste få bort lite. Sälja eller inte?


Likes

Comments

Äntligen blommar dom igen. Som jag längtat ♡


Likes

Comments

Super söta byxor till tjejen införskaffas :)

Likes

Comments

Idag fick vi sova lite längre. 08:30 kommer Sofine trippandes och säger "Dags att gå upp nu mamma" så kärt..
Nu har vi den där ljuvliga frukosten. Bästa målet på hela morgonen och snart kaffe :) Älskar morgonen om den inte är stressig.


Likes

Comments

Som ni läst i tidigare inlägg så skrev jag att Milo fick besked i tisdags att han ska opereras. Detta tyvärr inte det enda.

Han hade ett bi - ljud på hjärtat för ett tag sedan, läkaren sa klart och tydligt att "detta är något han kommer växa ifrån", ett ultra ljud gjordes och det såg bra ut.

I samband med öron, näsa, hals i tisdags så lyssnades även hjärtat av och läkaren sa där "han har ett blåsljud på hjärtat som är väldigt tydligt" vi har såklart kontaktat vår läkare angående detta och ett nytt ultra ljud kommer att göras.

Vi är väldigt besvikna på hur lång tid allt detta har tagit, vår kära lilla son har varit på sjukhuset mer än vad jag varit under hela min livstid och han är bara 2,5 år gammal. Han tar medicin mot astman dagligen, 2×2 (inhalering) pulver till natten och en annan inhalering vid behov, han har dessutom en pep - mask som ska hjälpa honom att få upp allt slem han samlar på sig.

Innan denna medicinen kom till verk så kunde han gå/springa några få meter innan han fick sätta sig ner, han följer inte sin kurva alls, går ner i vikt och växer inte på längden. Jag hoppas över allt i världen att operationen som ska göras hjälper honom och att han kan få leva ett helt normalt liv med lite andnings hjälp. Varför kunde inte sjukvården lyssnat första gången vi sa att något inte stämde (?)

Mina älskade barn, mina liv, mitt allt. Mamma och pappa älskar er ♡

Likes

Comments

Ny söt liten blomma fick pryda soffbordet 😊

Likes

Comments