Vecka 33

Då var det fredag igen vilket innebär att vi kliver in i en ny vecka, alltså vecka 33. Det betyder att vi har ca 55 dagar kvar och har gått 80,3 % av graviditeten. Bebis är nu lika stor som en ananas, fatta vad stor bebis börjar bli nu! Bebis väger nu ca 1702 gram och är ca 42 cm lång.
Nu är det verkligen inte långt kvar, men tiden går så fruktansvärt snabbt nu. Får hoppas att resten av tiden också går lika snabbt då vi verkligen längtar efter bebis massvis nu.
Bebis rör sig för fullt i magen och det är mycket dragningar och inte lika mycket sparkar. Men jag har inte fått känna hickningar än, hoppas på att få göra det snart.
Inte så jättestor skillnad på mitt mående från förra veckan utan jag mår ungefär som sist. Har fortfarande problem med magvärken och nu har det även spridit sig mer mot ryggen. Gissar på att det är foglossning som blir värre när jag har annan värk också. Ibland kan jag få lite illamående mot kvällen men inte så mycket och tar jag en illamående tablett brukar det försvinna ganska snabbt. Annars mår jag verkligen toppen! Lever på detta och jag trivs verkligen att vara gravid och känner mig så otroligt lycklig och tacksam för det jag har.
Nu börjar vi även komma iordning med allt inför bebis, vi har inte förberett BB-väskan än eller fixat skötbordet och sånt än men det kommer väl snart tänker jag eftersom bebis kan komma när som helst nu egentligen.

Gillar

Kommentarer

Cialagerback2
Cialagerback2,
Härligt att läsa ! Puss ! nouw.com/cialagerback2
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229