Tisdagens lista

Jag såg ett så roligt inlägg hos @emmapetersson igår så jag tog tillfälle i akt och snodde det! Hoppas det var okej! 🌸🤍

Vad ser du fram emot den här veckan? -Midsommar! Det blir ju inte som förra året för då firade vi med min bror och Ida men så kommer det tyvärr inte blir iår.. Men vi ska ha picknick på förmiddagen med våra föräldrar och sen ska vi fira med mina föräldrar. Så mysigt!

Det bästa med förra veckan? - Min och Stivens hotell övernattning! Så himla härligt att bara vara vi och kunna njuta av varandras sällskap i lugn och ro! ♥️

Veckans matplaner? - Har lagt ut en matlista här på bloggen igår så alla dagar är redan planerade! Så skönt!

En grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan? - Plantera mina sticklingar och även klippa ned två av mina palettblad.

Vad gjorde du igår kväll? - Vi lagade mat och lekte massvis här hemma och avslutade kvällen med ett kvällsbad för hela familjen.

Vad åt du till frukost och lunch idag? - Till frukost åt jag skogaholmslimpa med ost på och jordgubbar i mjölk och grädde. Till lunch åt jag vanilj våfflor med grädde, sylt och jordgubbar.

Hur ser du oftast ut till vardags? - Är det varmt brukar jag ha shorts/kjol eller klänning men är det lite svalare brukar jag ha tunnare och lite kortare byxor och någon T-shirt/linne.

Vilken tid på morgonen vaknade du imorse? - Det var runt 06.00 ungefär. Men vi låg och myste i sängen en stund så gick nog inte upp förens vid 08.00.

Gillar

Kommentarer