Stickning och te

Godkväll, imorse vaknade jag en snabbis när Stiven kom hem sedan somnade jag om och vaknade igen vid 9. Låg och drog mig en sväng innan jag gick upp och gjorde iordning frukost. Efter frukosten bytte jag om och åkte till stallet. Gick en sväng med Disa men behövde inte alls gå långt förns jag fick super ont i magen. Men jag gissar på att det var för att jag gick så mycket igår. Men jag kunde gå i ca 20 minuter iallafall innan jag gav upp. Disa var lite busig men gissar på att det var för att det blåste. Blev lite boxmys med käk för henne och lite borstning, mysigt med lite stallmys. På vägen hem stannade jag en sväng hos mamma och lämnade lite saker och hälsade på Anna. I samma veva som jag kom hem hade Stiven redan vaknat och det blev massa gos med honom och sedan duschade vi.
Annars har vi bara tagit det lugnt i soffan och kollat på film och ätit mat. Vid 17.30 drog Stiven till jobbet och jag satte mig i soffan och stickade och kollade på serie. Blev även lite tedrickande, så mysigt! Saknar dock Stiven massvis, så jobbigt att gå och lägga sig utan honom.. Jag har precis borstat tänderna och smörjt in magen och lagt mig i sängen. Ska precis ringa Stiven en sväng innan jag ska sova.
Imorgon är det måndag och jobb igen. Har stängningen nu på måndagar istället då vi ändrat om lite i schemat och imorgon har vi även kvällsmöte så jag slutar 19 imorgon. Men godnatt!

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229