kvinnans kropp är magisk

Halloj på er, hoppas allt är bra med er.
Hos oss rullar det på som vanligt, allt är kalas med oss. Jag och Stiven njuter av varandras sällskap hela dagarna och speciellt tillsammans med vår älskade son, Sakarias. Dagarna g¨år väldigt snabbt och man hinner knappt med att tänka känns det som. Nu börjar man känna att mammahuvudet är trött och man försöker sova så mycket man kan på dagen, även fast vi har väldigt bra nätter så är man oftast trött mitt på dagen iallafall jag. Men jag måste säga att än så länge så har vi världens snällaste son, han är så duktig och lugn. Har inte varit någon dålig natt sedan sist. Han är lite gnällig ibland direkt när jag och Stiven ska somna för natten första gången, så då kan det ta lite tid att natta honom men annars får vi sova i snitt 3-4 h i sträck tills det är dags för mat.
Vi har varit på vår första besök på BVC, det gick kalas bra. Han väger nu 3605 gram och är 51 cm lång, så alltså har han vuxit 1 cm sedan han föddes. Och imorgon är det redan 2 veckor sedan han kom till världen, helt sjukt!

En sak som jag verkligen måste ta upp för er det är min kropp. Helt sjukt vad den har återhämtat sig efter förlossningen. Under hela graviditeten gick jag upp totalt ca 12 kg. Alltså inte alls mycket och det är jag så tacksam över. Men redan 1 vecka efter förlossningen hade jag gått ned 10 kg, helt sjukt! Jag är så tacksam över hur min kropp har återhämtat sig. Jag fick heller inga bristningar någonstans på kroppen. Jag vet att jag inte hade varit missnöjd med min kropp om jag fått det då det har kommit något bra utav det men jag är ändå glad att min kropp tog graviditeten så bra som den faktiskt gjorde.

Jag kom på att jag glömt att lägga upp bild från när vi badade lillplutt så här nedan får ni en bild på när han badade, ganska nöjd ser han ut att vara`/ Andra bilden är från en liten photoshot idag

Gillar

Kommentarer

Cialagerback2
Cialagerback2,
Lillplutt och härligt med sån återhämtning för kroppen ! Dags att sätta sig på hästryggen snart ! Haha !
nouw.com/cialagerback2
sofilagerback
sofilagerback,
Haha jaa snart så 😍nouw.com/sofilagerback
Ida Kristine
Ida Kristine,
Fina du 😍
sofilagerback
sofilagerback,
Åh tack Ida!! ❤️nouw.com/sofilagerback
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229