Kräftskiva

Godkväll på er, imorse ringde klockan vid 06.20 och i samma veva kom Stiven hem så jag hann pussa på honom innan han skulle sova. Jag gick upp och gjorde iordning frukost och packade väskan och drog till jobbet. Väl på jobbet rullade allt på bra. Efter 10 rasten var det dags för skoljoggen, kul! Höll på fram till lunch sedan var det bara en lektion sedan fritids. Så dagen rullade på väldigt snabbt. Avslutade på fritids med film, så skönt! Sedan slutade jag runt 15.30 och då åkte jag hem och la mig i sängen tillsammans med Stiven för att sova då jag var så himla trött. Det var så skönt att sova typ en timme, det behövde verkligen jag!
När vi vaknat packade vi allt som vi skulle ha med oss och åkte hem till mamma och pappa. Vi började kvällen med bubbel, mysigt! Sedan var det kräftor, räkor, kex, skinka/salami, ost och tacopaj. Så himla trevlig kväll. Vi har verkligen sett fram emot den här kvällen och den var väldigt bra. Vi har precis kommit hem och lagt oss i sängen för att sova. Ska bli så skönt att sova då jag är så trött.

Imorgon ska vi städa lägenheten och fixa med Nores utebur hemma hos mamma och pappa. Sedan ska vi även hämta bebis virkade mobiler som vi beställt av en tjej från stan.
Men nu ska jag sova, godnatt!

Gillar

Kommentarer

Cialagerback2
Cialagerback2,
En väldigt mysig kväll och mycket gott att äta ! Tack för trevligt sällskap !nouw.com/cialagerback2
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229