HELLOFRESH! Besvarar era frågor

Halloj finisar, hoppas allt är bra med er!

Jag har fått så otroligt många frågor om Hellofresh så jag tänkte jag kunde besvara några av dem som jag har fått. Jag har även en liten rabatt till den som vill ha så det är bara att höra av sig om ni vill ha det!

Är ni nöjda?

Vi är verkligen supernöjda, tycker det är så kul att testa något nytt och något annorlunda. Har länge varit sugen på att testa då det har varit så många som har rekommenderat det till oss men har inte vågat testa förens nu och vi är inte besvikna om man säger så.

Är det barnvänligt?

Ja men det skulle jag faktiskt säga att det är, klart att vissa rätter är lite svårare för barn beroende på vad det är för ålder. Men då får man bara göra om lite eller lägga till något annat om det inte skulle funka. Men det finns många rätter man kan välja på som är barnvänliga.

Hur går det till?

När man väl har beställt att man vill köpa därifrån så precis i slutet när betalningen är gjord så får du välja vilka rätter du vill ha. Det blir alltid rätter som redan "bokas" in på din vecka men dem går ju såklart att ändra om och då tror jag att det är ett 10 tal rätter som du då kan välja mellan.

Om det är potatismos, får du göra det från grunden då?

Ja det får du. Det är precis som om du hade gjort det själv. Du kokar först potatisen och sen gör du mos av det. (Bild ovan) Så det är i princip som vanligt.

Hur levereras det?

Man får allt i en stor kartong där dem har kylpåse i kartongen där alla ingredienser som behöver ligga kylt ligger. Sedan ligger ingredienserna i påsar markerade med en färg som har samma färg som receptet. Det är ju inget som redan är färdiglagat utan du får ju allt som hela frukter, oskalade potatisar mm.

Kramis Sofi

  • Mat

Gillar

Kommentarer