Ett bra avslut på föregående vecka 

Min och Sakarias söndags förmiddag var så härlig. Började dagen med en mysig frukost och sen en massa lek innan det var dags att göra oss iordning och packa ihop allt då vi skulle möta upp Michelle och Melvin på stranden för att busa och bada med dem. En sån härlig förmiddag med båda barnen så nöjda. Sakarias somnade även i vagnen i ca 50 min så jag fick ta vara av solen utan barn en stund. Efter han vaknade så var det dags för oss att bege oss till mina föräldrar eftersom min pappa fyllde år så vi skulle gratta honom. I samma veva kom även Stiven som hade sovit klart eftersom han jobbat natt. Vi hade en trevlig eftermiddag och Sakarias var hur nöjd som helst. Avslutade kvällen med ett bad för hela familjen, så mysigt!

Natten till igår var hur bra som helst, Sakarias sov i sitt rum från att han somnade vid 19.50 till 06.00 utan att vakna någonting. Så himla skönt, kan säga att jag var rätt trött på morgonen efter att ha sovit så bra. Vi fick en frukost tillsammans hela familjen innan det var dags för oss att lämna lilleman på förskolan och för oss att åka till jobbet. Jobbdagen rullade på bra och tiden gick ändå relativt snabbt. Slutade vid 16 och då hämtade jag lilleman och åkte hem. Han hade haft det väldigt bra på förskolan. Lite bus innan kvällsmat, igår blev det baconsås med pasta. Efter maten skulle jag egentligen tränat med tjejerna men det skulle regna(vilket det gjorde också) så vi flyttade fram det till onsdag. Så jag och Stiven körde ett varsitt träningspass här hemma medan lilleman lekte och busade med oss samtidigt. Annars på kvällen pluggade Stiven lite och sedan var det ju Sverige match.

Natten inatt har varit bra, han sov inne hos sig framtill 05 utan att vakna och somnade om en sväng inne hos mig till 06.30. Sen på morgonen har vi bara myst en stund innan frukosten och så har vi faktiskt ätit frukost ihop igen hela familjen innan det var dags för förskola och jobb. Nu jobbar jag fram till 16 ungefär. Sen ska jag bara hem och umgås med familjen. Hoppas ni får en fin dag! <3

Gillar

Kommentarer