En toppendag med älskling

Godkväll på er, blev visst inget blogginlägg igår. Jag var iallafall hemma från jobbet då jag fortfarande hade fruktansvärt ont i magen och behövde verkligen vila upp mig ännu mer. Stiven var ju också ledig så vi låg nästan bara i sängen eller i soffan hela dagen. Var ute en sväng för att handla annars var vi bara hemma, väldigt skönt faktiskt! Gick och la oss skapligt igår.

Idag däremot så var det planerat sedan innan att jag skulle vara ledig då det bara var fritids idag. Så jag och älsklingen hade bokat hotellfrukost med spa på Dufweholmsherrgård. Så himla mysigt, jättebra frukost och sedan var vi alldeles ensamma på spat så härligt! Vi var där till lunchen sedan var vi bara hemma och slappade i soffan. Stiven drog ut med sin kompis och fiskade efter kvällsmaten och då har jag bara fixat och donat här hemma.
Nu ligger jag nedbäddad i sängen redo att sova strax. Imorgon ska jag jobba igen och då är det öppning som gäller. Sedan har jag bara två korta dagar så jag får kämpa mig igenom dem. Men nu ska jag surfa lite sedan sova. Hoppas ni haft en toppendag, godnatt!

Gillar

Kommentarer

Cialagerback2
Cialagerback2,
Puss älskling ! Håll i håll ut ! ❤❤❤nouw.com/cialagerback2
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229