Har ni sett filmen sleepers? Mkt bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här sitter jag efter en heldag på telefonkontoret.. ska jobba på nrupplysningen hela veckan. har en acnekiller i facet och en footmender kräm på fötterna , kul att fräscha upp sig lite inför sommaren :) fin hy & lena fötter är ju ett måste, jag orkar inte ha smink när det är så varmt, och ingen vill väl gå barfota med spruckna hälar :( Rekommenderar verkligen footmender, den är jättebra!

Likes

Comments

Nej men å vad roligt att hon är på tjocken! Jag tycker inte hennes mage syns så mycket men hon har ju skrivit om bebisar i var och varenda inlägg på senaste och nu äntligen erkänt sin graviditet :) Det var därför bröllopet blev uppskjutet, för er som itne läst det :)

 

Likes

Comments

Så har min helg sett ut. Jobbat grillat druckit lite öl spelat gitarr och mått gott med vänner här ute på glasverandan. Vad vore vi utan infravärme när våren är så sen :)

Nu ska jag iväg på visning 16.30 sen är det 2 dagars ledighet som gäller för mamma ska opereras så jag vill vara med henne <3 Hoppas allt är bra med er?

Likes

Comments

Janu vet ni har jag fått ytterligare ett jobb! Jag håller på att spara pengar till en thailandresa i vinter. Jag ska jobba som telefonförsäljare på kontorstid (typ 08.00-15.00) 4 dagar i veckan! Jag har aldrig jobbat som det innan så jag är ganska nervös och ska börja inlärnings kursen på onsdag :) På måndag börjar jag på riktigt. Jobbet riktar sig till företag, jag ska sälja annonsplatser på en nummerupplysnings hemsida :) Spännande!

Likes

Comments

Om det är någon av er mina fina vänner som vill ha en visning av ingen mindre än MIG ;) så hör av er.. vill boka in lite egna besök för helgen :)

Likes

Comments

Idag börjar jag jobba igen efter en lång magsjukeoeriod som gått runt runt här hemma,.., skönt att det är över!

Likes

Comments

Snart är året 2012 slut och jag sitter och funderar över hur bra detta året har varit. Underbart!

Likes

Comments

Först skriver jag att jag ska köpa 4 B&J imorgon, sen ska jag börja banta med lchf.

hahahaha jag är ett skämt, men jag menade allvar, det blev lite fel bara

 

blue tg pro aqua, ps sålde igår!!

Likes

Comments

Funderar på att köpa LCHF fram till jul. Nån med erfarenhet? Om jag sedan äter julmat med kolhydratet å har gått ner i vikt. går jag upp det på en gång då? men 2 dagars julmat slltså...

 

blue tg sofi

Likes

Comments