När ska turen komma till mig?
Jag är åter igen tillbaka som arbetslös, sist jag skrev här hade jag precis börjat på ett nytt jobb.. Jag skrev mycket efter det men jag tog bort det, det kändes inte lämpligt att ha det där bara. Det jobbet jag hade då slutade jag i november. Det var jag glad för men jag blev arbetslös igen.. Jag hittade ett jobb i slutet av December och hoppades att det var det rätta jobbet som jag skulle få stanna på ett tag men redan efter intervjun visste jag att det inte kändes bra men jag tog det då jag var tvungen att spara några dagar på a-kassan. Men redan efter första dagen ville jag därifrån det kändes inte bra alls.

Nån vecka senare ringer ett annat företag och vill träffa mig för en intervju till ett heltidsjobb. Jag åker dit och det kändes super och blev glad då dom ringde och sa att om jag kommer lös tidigare från min 1 månaders uppsägningstid så är jobbet mitt. Problemet nu var ju förstås den där 1 månaders uppsägningstid som jag skrivit på. Jag säger upp mig på en gång och ber om att få sluta före den 1 Februari, men dom hänvisar bara till avtalet och jag märker att detta kommer bli tufft. Inte förens den 26 får jag ett möte med chefen och när han skäller ut mig när jag kliver innanför dörren för att jag sökt ett nytt jobb så kan jag föreställa mig hur mötet ska sluta. Han vägrar låta mig prata och förklara mig, han avbryter hela tiden och blir mer aggressiv i sin ton emot mig så jag får tillslut skrika åt honom att hålla käften så jag får prata. Men han blir mer arg och säger att jag ska inte säga åt honom att hålla käften på HANS kontor. Jag märker att han inte är van att en kvinna säger ifrån. Men jag lyckas få honom att komma överens om att jag får gå den 29e och böta 16 timmar utav min lön.

Det värsta nu är att heltidsjobbet jag skulle till hade missförstått allt och tillsatt tjänsten med nån annan.

Så nu står jag här, arbetslös, 45dagar utan ersättning från a-kassan för att jag sa upp mig själv och har ingen aning om vad jag ska göra nu. Jag kan bara be om ett mirakel nu och hoppas att det kommer snart.

2017 var det värsta året nånsin och 2018 har inte börjat bättre.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Här om dagen ställde jag mig frågan, "hur mår jag egentligen?". Det är en jäkligt bra fråga faktiskt, jag har unget svar på den. Det har på senaste tiden känts som att jag får mer och mer dalar i livet, så som jobb, humör, självförtroende osv. det känns nästan som att jag är påväg in i en depression av nått slag. Antingen det eller så har jag ångest över allt som händer och sker, det känns så iallafall. Sjukt jobbigt för det tär på mig så fruktansvärt mycket psykiskt, jag vill inte må dåligt! Jag vill vara en glad och positiv människa. Men istället så irriterar jag mig på saker hela tiden och kan inte släppa tankarna som gnager i mitt huvud! Jag vet inte om jag känner mig ensam eller bara utmattad i huvet. Jag måste försöka hitta nånting så jag kan rensa huvet på nått vis, men hur?

Jag skulle kunna promenera men det vågar man ju fan inte själv längre för då blir man väl mördad på vägen. Det sker så fruktansvärt mycket mord och mordförsök osv. nu här i Västerås så man blir ju nojjig så fort man går utanför dörren. Jag vill flytta härifrån men det är ju så sjukt svårt att hitta lägenheter nu för tiden och har man bara ett 75% jobb så blir det ju värre för jag kan ju inte köpa mig en lägenhet då jag inte kommer få lån pga det. Det skulle vara skönt att köpa en lägenhet för då kan man ju renovera och inreda lite som man vill och sånt ttcker jag är roligt. Men det kommer väl att dröja innan man kan göra det. Jaja, det var lite utav mina tankar idag.

Tills vi hörs igen...

Peace out

Likes

Comments

Jag som många andra människor i världen idag spenderar flera timmar varje dag med att kolla på Youtube. Att följa andras vardag och se vad dom gör har blivit något av ett intresse på senaste tiden. Att se helt "vanliga" svenssons växa å bli kända få följa dom på deras resa från allra första början. Men att youtube skulle förändras från att nästan bara vloggar mm. finns nu kanaler där man hänger ut trycker ner och får barn i 8års ålder att mobba och trycka ner andra människor tills dom inte orkar leva ett normalt liv längre. Man blir hotad utav BARN. Jag har precis läst Joakim Lundells öppna brev om just detta, barn som får deras vardag att rasa, barn som förstör deras hem, barn som trakasserar vuxna människor och deras familj och djur.

(Nu säger jag inte att det enbart är barn som mobbar och näthatar, det finns även vuxna som också gör detta och det är någonting som verkligen inte är okej. Dom borde veta bättre!)

Jag undrar en sak nu ni föräldrar där ute,  vet ni vad era barn gör på internet eller med sina kompisar? Vet ni det eller bryr ni er inte ett skit?

Det dessa barn gör är att förstöra någons liv, det finns dom som kan tåla att någon säger "vad ful du är, jävla äckel" eller "jävla hora gå å häng dig" eller någonting liknande. Men alla gör inte det och om man nu får utstå detta under flera månader och år så orkar man inte mer och väldigt många har då valt att avsluta sitt liv pga att andra människor gjort och sagt saker. Dom har mått så dåligt över detta att dom inte orkar leva längre.

"dom är offentliga, dom får skylla sig själva"
NEJ, mobbning är och kommer aldrig att vara okej!! Aldrig! Att vara en orsak till varför en människa avslutat sitt liv tror jag aldrig att någon vill vara. 

Det finns två bra serier som jag nyligen tittat på som handlar om detta. Det jag vill nu är att ni alla sätter er ner med era barn tittar på dessa filmer diskuterar med dom och talar om för dom vad som är rätt och fel. Det är eran skyldighet som förälder!

Läs också Joakims brev, http://nouw.com/joakimlundell/ett-oppet-brev-31002092

Mobbningen och näthatet måste få ett slut!

Tretton själ varför - finns på netflix
A girl like her - finns på netflix

Peace out✌️

Likes

Comments

Hej på er!
Som rubriken säger, vissa dagar är bättre än andra. Idag känner jag att det är en av de där andra dagarna. Det finns så mycket i mitt huve som vill ha klarhet och vill att allt bara ska bli perfekt och att hela livet ska ordna upp sig men.. mitt huvud bara snurrar och allting är fucked up.

Jag saknar mitt gamla jobb så mycket, jag trodde aldrig att jag skulle göra det men det går inte att förneka nu när det känns så här.

Kan inte nån bara komma och säga att jag får komma tillbaka och att dom har sett över det och kommit underfund med att det inte var jag som var problemet utan att det fanns/finns ett svart får som förstör för väldigt många.

Tills vi hörs igen..

Peace out

Likes

Comments

Hej på er!
Nu har det gått 3 dagar sen jag började jobba och jag trivs med kollegorna osv. men jag saknar så fruktansvärt att få jobba med djur. Ska jag vara ärlig så var det lättare att ta sig ur sängen för att få åka till jobbet och veta att där finns det nån som verkligen behöver min hjälp! Jag trivdes så sjukt jävla bra med det jobbet tills en viss person kom in i bilden och som fick mig därifrån.

Jag saknar kollegorna så fruktansvärt mycket, en del av oss blev som en liten familj och det var så tråkigt att behöva lämna dom pga något så otroligt fjantigt som en person hittat på. Ingenting stämmer av det den har sagt osv. och det stör mig så fruktansvärt. Jag skulle kunna göra allt för att få komma tillbaka dit och jobba igen.

Jag kommer fortsätta söka mig vidare till nånting som har med djur å göra och hoppas att jag kan få ett fast heltidsjobb med djur det vore guld värt.

Tills vi hörs igen..

Peace out ✌

Likes

Comments

Hej på er!
Då är första jobbdagen avklarad och det känns faktiskt bra 👍 Lite ringrostig osv men jag klarade av det och nu är det bara att köra på. Min "handledare" eller ja hon som jag går med på upplärningen är riktigt trevlig faktiskt. Det känns som att vi kommer bra överrens och jobbar bra tillsammans.

Efter jobbet var det bara fort hem till middan som Jennifer och Malin redan börjat med. Hur skönt som helst att bara sätta sig vid bordet när man kommer hem! ❤

Sen direkt iväg till Sala för match, som slutade 1-7 till Hallsta och jag fick stänka dit en kasse jag med✌

Ha de gött tills vi hörs igen!

Peace out

Likes

Comments

Hej på er!
Ibland går det bra fort. Jag åkte och lämnade in polispapprena på städ i Sura kl 10 idag, kl 11.30 ringer det från ett annat jobb och dom vill att jag kommer in på en träff för ev jobb hos dom. 12.05 är jag framme och 12.45 går jag ut med arbetskläderna och ett nytt jobb som börjar på mådag. I 4 månader har jag försökt hitta jobb men alltid gått bet och nu helt plötsligt har jag 2 jobb att välja mellan och måste tacka nej till ett utav dom.

Vi får då se på måndag hur det nya jobbet känns och nu ska jag fundera ut vad jag ska säga i morgon när jag ringer och säger ifrån det andra jobbet.

Tills vi hörs igen..

Peace out

Likes

Comments


Gud vad jag inte är bra på att uppdatera bloggen men jaja det är som det är och det kommer väl upp nånting nångång när jag känner för det helt enkelt.

Idag har det varit en skön dag, jag har varit till Skultuna med en liten del av släkten. Köpte ingenting men mycket inspiration till lägenheten och eventuella presenter.

Efter de käkade vi och vilade en stund hos mig, innan vi åkte på träning. Ibland är det faktiskt skönt att få träna och bara svetta ur sig lite.

Jag började rensa min Instagram här om dagen... herregud säger jag bara. Från över 1000 bilder till 152st. Jösses vad skit bilder man har lagt upp asså, skäms verkligen över både bilderna och texterna man har skrivit till. Jag vet inte hur många bilder jag hade på Loke och massor med andra djur för den delen. Hade väl varit enklare att ta bort den och skapat en ny Instagram men alla bilder ville jag ju inte tabort så det fick bli en stor rensning. Känns skönt att ha rensat den nu iaf!

Jag har även skaffat mig ett vikariat på städ i Surahammar så det känns skönt att äntligen få jobba lite nu. Har fått dom sista papprena från Polisen så i morgon lämnar jag in dom så förhoppningsvis blir anställnings papprena klara snart också så är det bara börja sen!

Har börjat få lite rid/häst abstinens också... Det var nästan 1 år sen jag red sist, skulle va så kul att skaffa sig en egen häst eller två. Har lite tankar och idéer om hur min framtid som hästägare skulle se ut men hoppas på att få ett heltids jobb snart så jag kan börja planera och titta på hästar och göra mina drömmar till verklighet.

Well en liten life uppdate blev det och ni får ha det så bra tills nästa gång ✌

Peace out

Likes

Comments

Fyrverkerier... Nyår är här igen och många diskuterar och smutskastar varandra hit å dit. Själv hör jag till djurens sida. Jag har själv sett Loke skräckslagen sitta bakom soffan och skaka och inte veta vart han ska ta vägen... Året innan stog han med och tittade och var helt lugn.
Ja det kan vända även för en jakthund.

Men jag hör också till dom som tycker att det är fint att titta på. Alla färger och former och ljuset som blir över himlen.

Ljudet är det som stör många å då även mig. Så varför tillverkar man inte bara knallfria fyrverkerier? Varför inte förbjuda dom som låter? Då får vi kanske lite "frid" i samhället och våra djur kan få lite lugn och ro under den tiden som fyrverkerier säljs..

Och nu en liten pik till er föräldrar som köper ut fyrverkerier till era barn.. Ni vet att ni bryter mot lagen!? Vet ni att ni sätter ett farligt "vapen" i era barns händer? Ett vapen som många gånger har används till mord, inte bara på människor utan även på djur. Varje år dör alltid nån som inte hann undan den raket som aldrig lämnade marken innan den sprängdes, eller den raket som tippar innan den flyger rätt in i dig innan du hinner tänka och ditt nya år börjar du på sjukhus eller till och med i en kista i kyrkan eller utspridd på gatan. Ja ni vet nog hur en bomb fungerar.

Till er som smäller fyrverkerier innan nyårsafton tänk er hur det är att ständigt vara livrädd, att ständigt gömma dig under sängen och ständigt ha en maxpuls. Djur överallt försöker fly i panik, djurägare försöker planera att ta in deras djur i tid eller kanske hoppa över den där sista promenaden för att man inte vill riskera att hunden sliter sig och försvinner. Hästägare som kanske inte har sina hästar ute efter lunch för man inte vill att dom ska springa iväg och hamna i samma öde som hästen Helge.

Jag hoppas att du/ni kan ta detta på erat samvete att pga er lever många i skräck under december. En del dör i hjärtattacker..

Tänk på det innan du tänder din.

Gott Nytt År 💋 Peace out✌

Likes

Comments