long time no se..

vardag

Heellloo darlings! Det ar ett bra tag sedan.. Som sagt har jag fokuserat väldigt mycket på mig själv, så det har inte varit prio ett att blogga även om jag vill bli mycket bättre på det! Det har hänt mycket sedan jag uppdaterade här senast. Det har varit mycket i huvudet både positivt och negativt. Mycket tankar och funderingar. Men jag mår rätt hyfsat bra just nu! Jag jobbar förfullt, tränat när jag kan och sover känns det som. Ida kommer hem nästa vecka och det ska bli jätte skönt, få hänga lite, snacka och bara måå! Så whats up just nu och vad har ni missat?

Jag har bland annat gjort min efterlängtade tatuering, 1,5 timmes tortyr men så värt det. ÄLSKAR DEN! Folk har frågat om den står för något, jag ville mest ha den för att den är sjukt snygg, utöver det tycker jag även att den står för frihet och styrka. Jag gjorde den som vanligt hos Nasty Art i Eskilstuna, Nyfors. Det var Michaela som gjorde denna och hon har tatuerat mig förut. Är jätte nöjd och tycker verkligen om tatuerarna hos Nasty Art. Sjukt duktiga! Fick betala 1500kr för denna och tycker det var ett bra pris.


Jag har även fått som ett långvikariat på en förskola där jag faktiskt trivs jätte bra, i april kommer jag börja gå på halvtid då jag har fått ett nytt jobb på sidan av, på äldreboende. Så kan jag jobba lite kvällar, helger och kanske någon natt. Bra ob och kan vara skönt att skifta lite omgivning igen. Har varit helt slut om dagarna när jag kommer hem, barnen jag jobbar med är i åldrarna 1-3, och vi har vääldigt många knottar som tar otroligt mycket energi och uppmärksamhet. Riktigt gulliga men huvudvärk efter varje dag. Därav har träningen hamnat på eftersläden då jag verkligen inte orkar när jag väl kommer hem.

Har även varit hos en naprapat för första gången, som jag behövt egentligen några år.. Haft problem med svanken och höfterna, får rätt ont och är galet stel. Det visade sig förra veckan att jag har ärvt min kära mors rygg, jag har skolios, dock inte speciellt mycket utan problemet ligger i att jag har Scheuermanns syndrom, också kallad fiskben syndrom haha. Det innebär att några av mina kotor sitter ihop (här lite i nacken, bröstryggen men mest i svanken). Det utvecklar en krökning i ryggen, vilket förklarar min sjukt dåliga hållning jag har haft under många år. Har alltid varit otroligt stel i svanken och höftböjarna, jag kan knappt nudda mina fötter när jag står upp, det är något jag kan när jag stretchat mycket och är varm i kroppen, men det är bara då överdelen av ryggen som böjer sig och resten står still. Jag kan absolut inte böja mig framåt om jag sitter på rumpan och har benen framåt. Det är något jag nog aldrig kommer kunna, då det just sitter i svanken på mig. Kommer inte heller kunna ta så tungt som jag vill i marklyft för risk att skada mig eller göra det värre. Men jag fick beröm att jag tränar och det är något jag ska fortsätta med för att båda hålla igång ryggen men också för att inte ha ont. Något jag märkt av är att jag blir jätte öm i svanken om jag går långsamt eller står upp en längre tid. Men detta var något jag var hyfsat beredd på och inget som hindrar mig, utan det besvarade bara mina funderingar angående min rygg! :)


SUMMERBURST mina vänner! Jag ska äntligen till Summerburst i år! Något jag velat göra väldigt länge och ska bli så så kul. Jag kommer åka ner till Göteborg till min fina Ida och bo hos henne under detta. Vi har tvådagars-biljett och jag är så så taggad! Känner lite fler som ska dit så det blir så härligt. Det är bland det bästa jag vet, hög musik, dansa och försvinna i sin egna bubbla. Låta musiken ta över kroppen och bara känna glädje.. Och att det är ca 1,5 vecka efter att jag kommer hem från Bali gör det underbart, få vara brun och fräsh! ;) Det börjar nu bli så nära till Bali och det är så spännande, kommer vara borta två hela veckor. En vecka '' ledig'' på ett hotell och lite äventyr, sedan en vecka på lapoint surfcamp. Fyfan så taggad jag är!

  • vardag

Gillar

Kommentarer