Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag varit ledig från skolan men jobbade på eftermiddagen! Nu ikväll så har jag bara legat och kollat på idol. Det är skönt att få lite egentid ibland ändå. Imorgon ska jag jobba till 4 o sen ska jag o Fanny ha myskväll.

Likes

Comments

Halloj!

Ännu en dag i mitt spännande liv går emot sitt slut!😄 Idag har jag haft en lång kurs i ergonomi, käkat lite firre o sen drog jag o mötte upp Fanny i jkp! Världens bästa människa, älskar henne galet mycket.❤️ Nu har jag hälsat på jobbet o fått mig en låda med godis o mumsat på. Ska bli tråkigt att sluta men livet tar sina vändningar!

Likes

Comments

Jag sätter gärna andra människor framför mig själv. Jag har svårt att säga nej, jag förlåter alldeles för ofta sånt jag inte borde och jag vill bara känna mig tillräcklig. Jag gör inte det, jag känner mig inte alls tillräcklig överhuvudtaget. Det gör så ont att inte känna sig bra nog. Det gör så fruktansvärt ont.

Likes

Comments

Hallojsan! Idag så har jag varit i skolan och haft kurs i hygien o smitta. Efter det så har jag bara suttit o pluggat hela dagen och en 3 h powernap också såklart!😄 Man märker verkligen att jag börjat plugga igen för då kommer powernapsen tillbaka. Nu ska jag sova för imorgonbitti ska jag har metodövning i ergonomi och sen ska jag mysa med Fanny!

Hejhej!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag mår man som man förtjänar, lite för mycket av det goda igår hos Josefine på hennes inflyttningsfest. Vilket avslutades med bowling, en go kväll helt enkelt!

Likes

Comments

Hallå kåååmpisar!

Fredagen har gått mot sitt slut, o jag har hunnit med en hel del idag.

Började skola runt 8 o hade lektion i medicin fram till 12. Åkte o handlade efter det, hann slänga i mig en vegetarisk pyttipanna o efter det gjorde jag ett 4 timmarspass på mitt ena jobb. Efter det kom Elina, Agnes o Moa och drack glögg o åt lite smått o gott. Så mysigt med tanke på att de var ett tag sen vi sågs, vi pratade gamla minnen o hade en rejäl skrattfest. Nu ska jag sova inför lite jobb imorgon o efter det blir de kalajs hos Josefine.

Höresss!

Likes

Comments

Fick bästa brevet i brevlådan idag!
Hade beställt lite bilder på mina nära o kära som jag tänkte sätta upp. Känns så mycket roligare att ha bilderna på papper än i mobilen/datorn!

Likes

Comments

Nämen hallå godingar! Jag ber om ursäkt men haha jag vet ju att jag är sån här.. dåligt med uppdatering från min sida. Så här får ni en liten bildbomb på vad som hänt i mitt liv det senaste!

Jag o Fanny myste till de med sushi i Jönköping

Var även en sväng på Ikea o fann lite smått o gott till lägenheten!

Jag Karpi, Jossan, Moa o Amanda var en sväng på Konstnatten

❤️

Firade Kanelbullens dag med favvofanny💕

Firade Karpis 21årsdag🎉

Åt vegetariskt med Gustav o Clara. Passade även på o ta igen lite egentid med Gustav genom o spela FIFA o Rocketleuge! Mys!❤️

Likes

Comments