Gainomax nya twin protein bar

Detta inlägg är i samarbete med Gainomax


Som en av Gainomax testpiloter så fick jag deras nya bars hemskickade tidigare i veckan. Tre nya smaker som verkligen var så spännande att testa. Så kul!! Vilken som var min favorit får ni läsa lite längre ner i inlägget. Har varit perfekt för mig och min dåliga frukostvana att kunna ta med mig en bar till tidiga föreläsningar så att man slipper bli allt för hungrig när kroppen vaknat lite mer till liv. Också perfekt som ett litet mellanmål när man känner att man behöver lite mer energi, vilket man verkligen behövt nu i och med allt plugg inför tentan som väntar till veckan. Men passar lika bra till efter ett träningspass eller liknande!


Min absolut favorit av de ny smakerna, crispy peanut, soft nougat och creamy caramel, blev helt klart soft nougat! Tycker den väldigt mjuk och god med lite små inslag av krisp. Föll mig helt i smaken. Dock var crispy peanut på en stark andra plats och creamy caramel föll mig inte riktigt i smaken just på grund av karamellen som inte är en favvo hos mig. Någonting annat som jag dock älskade med denna bar var att den är uppdelad i två delar. Äter sällan en hel på en gång och då är det perfekt med två delar istället för att det ska torka ihop. Även perfekt om man vill dela med någon annan!

Min slutsats av det hela är att jag mer än gärna skulle vilja ha både soft nougat och crispy peanut bars hemma eller med mig i väskan för ett snabbt mellanmål när lite energi behövs.

Ha de bäst, kram!💗

#gainomaxonthego #gainomax

  • Tips

Gillar

Kommentarer

soderluundd
soderluundd,
Så fin blogg! 😊
nouw.com/soderluundd
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Så kul att du fick vara det av det =) kram
nouw.com/matildaberlin