Posted i: Indretning

Hej Bloggen.

idag har jeg valgt at skrive lidt om Arne Jacobsen, da han er min all time favorit møbeldesigner.

han's designs er super stilrene, men også lidt hen i retro. Jeg er selv helt vild forelsket i han's 7'er stol. Den kan virkelig shine hvilket som helst andet møbel op.

meningen i dette indlæg er at vise nogle billeder af Arne's designes, da jeg selv synes de giver rigtig god inspiration, udover det så vil jeg fortælle lidt om hvordan hans møbler ligger prismæssigt. Jeg vil også fortælle lidt om hvordan man kan sammen sætte møblet med andre møbler.


Designs

7'er stolen er somregl en spisebordstol, men kan dog også bruges til en masse andre ting, da den passer til en masse ting.

Prisen for 7'er stolen af aske ligger påomkring 3.000kr, mens læder stolen ligger på de 6.000kr og lak stolen ligger på de 4.000kr

7'er
7'er
7'er

ægget er en ''læne'' stol designet er super flot, meget stilrent og skandinavisk.

prisen for ægget med stof ligger på omkring de 45.000kr, mens vi skal en del højer op i prisklassen hvis den er med læder, for så ligger den på omkring de 96.000kr

egg
egg

til sidste har vi svanen, som er en super elegant stol som også kan bruges til lidt af hvert, men primært til at stå i stuen.

Prisen er igen lidt svingene, da det kommer an på matriale. Stof stolen ligger på omkring de 25.000kr, men læder stolen ligger på omkring de 52.000kr

swan
swan

xx

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Posted i: Indretning

Hej bloggen.

Dette er jo mit første rigtige indlæg.

I mit soveværelse vægter jeg design og finish rigtig højt, og det er meget præget af det skandinaviske design.

Jeg synes også at et soveværesle skal rumme hygge, så man kan slappe af. udover hyggen, så må der gerne være en gennemgang af nogle rå materialer, så som nogle gamle loppefund eller generelt retro møbler.

Det er do ikke kun møblerne som skal bære værelset, en stor del af det er også planter. Jeg synes planter giver en opfriskning til rummet. Det giver liv også kan en grøn plante altid bryde en lidt grå/sort hvid barrieære som ser rigtig godt ud.

Jeg har prøvet at finde nogle billeder som inspiration, og nogle gode bud på et Skandinavisk soveværelse.


Likes

Comments

Posted i: Indretning, Mode, Personlige liv

Hej og velkommen til min blog

jeg er ny opstartet blogger, men har ønsket det i lang tid nu.

jeg håber i vil tag godt i mod min blog, og nyde indlæggene. som skrevet i min lille profiltekst, så vil det hele ikke kun omhandle mit personlige jeg, men også mode og indretning. Jeg tænker at nu når det er det første indlæg, at jeg vil fortælle lidt om hvad i kan forvente.


Mode

Under mode vil i kunne forvente billede inspiration, men og OOTD.

Mode vil dog nok være en af dem som skal bruges lidt længer tid til at få startet op, da hele min gardarobe er i gang med en opfriskning, men det hele skal nok komme.


Indretning

Under indretning vil i kunne forvente en masse billede inspiration også, dette er nok mit stærkeste emne, og noget jeg engagere mig i.

Jeg bruger en del tid på indretning, men jeg vil mene min stil er meget minimalistisk, stilren og skadinavisk.


Personligt liv

Under personligt liv vil jeg dele ud af mit liv, dele billeder fra sjove til måske mindre sjove og alvorlige øjeblikke i mit liv.

Jeg vil dele ud af små true eller rejser og lave en form for ''Story of my life''


xx


Likes

Comments