Magknip och 1 liter nyponsoppa

Hej på er!

Är det någon mer än jag som är glad över att snön är tillbaka? Inte för att jag gillar vintern och kylan som ger mig eksem, torr hy och trist hår, utan mer för att man känner sig piggare när det är vitt ute! Sen är det ju vackert när marken och träden är täckta av snö. Bilarna blir inte skitiga och kissen drar inte in en massa lera när det har frusit på. Ska det vara vinter så kan det lika gärna få vara snö och lite kyligt ute.

Imorse vaknade jag med magknip så hör och häpna, den här dagen började inte med en kopp kaffe. Det fick bli en kopp med varmt te istället. Edvin var snäll och köpte med nyponsoppa hem efter skolan, så 1 liter nyponsoppa har jag med mig till jobbet ikväll. Vart magknipen kom ifrån har jag ingen aning om för stressad har jag inte direkt känt mig, men imorgon är det nog bättre igen.

Den lilla tussen på bilden har hållit mig sällskap hela dagen och så länge han har sin filt att ligga på är han gärna med överallt. Det tackar jag för.

Tack också för att ni finns och läser mina inlägg! Det glädjer mig.🖤

  • Nära Norra Esplanaden , Sala

Gillar

Kommentarer

IsabellePettersson
IsabellePettersson,
Älskar att snön är här igen!!😍 Förresten mycket fin blogg du har, kram <33
nouw.com/isabellepettersson
sofiewidegren
sofiewidegren,
Ja visst är det härligt!🙏🏼 Tack snälla och din blogg är så viktig!😘 kram!❤️
nouw.com/sofiewidegren
deniseeelarsson
deniseeelarsson,
Här har vi ingen snö, bara regningt blask 🙈 usch! Vill ha vår nu 😍 hoppas du mår bättre snart!
nouw.com/deniseeelarsson
sofiewidegren
sofiewidegren,
Hoppas att ni har lite snö nu då! 😍 Ha en fin helg!❤️❤️
nouw.com/sofiewidegren
josefinelouise
josefinelouise,
men vilken gose där i sängen! jag håller med dig, tänkte på de häromdagen, nu vill jag ha sol så mina eksem blir bättre och man blir fin i hyn, men är ändå inte klar med vintern känner jag.. vill hinna till Sälen först och njuta lite mer av de här! 😃
nouw.com/josefinelouise
sofiewidegren
sofiewidegren,
Åh sälen låter fantastiskt! Vi får njuta av det vackra ute och försöka att inte längta allt för mycket till en problemfri hy😂 Ha en fin helg!😘
nouw.com/sofiewidegren