Hur firar ni?

Hallå söndag! Nu när snön ligger på marken gäller det att passa på att vara ute, så chokladen på spisen hällde vi i en termos, stoppade den i ryggsäcken och gick en promenad över åkrarna. På berget en bit bort stannade vi och bara va. Spontana små utflykter är att ladda batterierna på nytt och chokladen smakar faktiskt bättre utomhus när man är lite frusen, omgiven av skogen med en favorit bredvid sig.

Förutom söndag är det ju också farsdag idag, så i eftermiddag ska jag mysa med familjen. Jag har bjudit hit dem på lite fika för att visa min uppskattning för lilla pappa. Om ni firar farsdag, hur firar ni?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Annika
,
Igår åkte vi till Sörmland och firade min far (din morfar) och idag firade vi Jockes far..☕️👍
Filosoferna
Filosoferna,
Hej, vårt senaste inlägg handlar om betydelse på storlek. Vi skulle vara mycket tacksamma om du gick in och svarade på vår fråga i inlägget, hur viktigt tycker du att det är med storleken?
Kram
nouw.com/filosoferna
Jennie,
Gav Jonas frukost på sängen i lördags eftersom vi både skulle vara lite opigga på söndagsmorgonen pga förtäring av rusdrycker på lördagskvällen.. Även fast han inte är en biologisk pappa, så har han lika mycket omtanke om M och tar hand om henne, så klart fick han lite paket på söndagskvällen oxå, när busfröken kom! 💕
www.skummbanan.blogg.se
sofiewidegren
sofiewidegren,
Åh värre kunde han inte ha det!😘 byt till Nouw människa 😍
nouw.com/sofiewidegren