En kvällslista

När går du och lägger dig på kvällarna?
Det är jätte olika eftersom att jag ibland jobbar sent och då vill jag gärna varva ner när jag kommer hem. De gångerna blir klockan nästan 01.00. Annars lägger jag mig gärna runt 23.

Vad är det sista du gör på kvällarna?
Det absolut sista jag gör är att tvätta ansiktet och fläta håret. Sen pussar jag Edvin och Theo godnatt.🖤

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje kväll?
Inte så lång tid. Jag tycker att det är så tråkigt att borsta tänderna och göra mig klar. Det beror nog på att jag alltid är så trött just då och bara vill gå och lägga mig. Det tar nog aldrig mer än en kvart skulle jag iallafall gissa.

Är kvällsfika viktigt?
Jag vill gärna ha något att äta på eller dricka varm choklad om jag hamnar framför tvn, men annars är det inte viktigt. (men jag hamnar framför tvn nästan varje kväll så ganska viktigt är det nog...)

Hur går du klädd på kvällen?
Alltid i mina gråa eller vita mjukisbyxor från Cubus. Finns inget skönare än att slänga på sig dem! Sen har jag antingen ett linne på mig eller den tillhörande tröjan till byxorna.

Är du kvällstrött?
Ja men det är jag. Redan efter 19 börjar jag bli trött, fast jag är ändå uppe länge på kvällarna, så det går kanske inte riktigt ihop men på något vis så gör det väl det då.

Hur ser en perfekt kvällstund ut?
En perfekt kvällstund är när ljusen på soffbordet är tända och chokladen är upphälld i de stora muggarna (så att man får mycket choklad), Edvin ligger i soffan och jag sitter i fåtöljen och på tvn går en bra film eller vlogg. Sen sitter jag gärna och fipplar lite med telefonen.

Vad är det bästa med kvällen?
Att båda två är hemma. Man kan sätta sig ner, tända ljus och varva ner. För mig är det lite som att alla ”måsten” försvinner när det blir kväll.

  • Nära Sala

Gillar

Kommentarer