Snön faller

Om jag har haft längtan efter advent och jul så blev den längtan ännu starkare idag. Snön har fallit hela dagen och nu är det alldeles vitt ute. Jag tyckte mig höra bjällror minsann. Snön smälter i ansiktet och sockorna är alldeles blöta efter en promenad, men vad gör det då. Snart kan vi tända en brasa och värma oss när man är lite småkylig.

Har haft en lyxmåndag med lunch hemma hos farmor & farfar och så skickade hon med mig tacopaj som kvällsmat på jobbet. Det var väl inte en dålig matlåda det inte. Så gott det ska bli! Tack så mycket för idag farmor & farfar(Jag vet ju att ni läser det här)!🥰


Gillar

Kommentarer

Helgen hittills

Kissarna turas om att mysa i soffan

Första snön föll igår

Murstocken blir vit

Godis och film avslutade fredagen 

Hej på er!

Har tagit lite bilder med mobilen från helgen som har gått hittills, så jag tänkte dela med mig lite. Det är kul med oredigerade vardagsbilder hos andra där varken ljuset eller vinklar spelar någon roll. Ni kanske också uppskattar det?

Igår hade jag en riktigt bra fredag. Långpromenad med Trixie, pizza till middag och så målade jag första lagret på murstocken. Avslutade fredagen framför idol med godis som tilltugg. Sen var jag lite för pigg för att sova, så jag slog på en film innan läggdags.

Idag målade jag klart och nu är den så vit och fin. Längtar efter att få premiär-tända den första brasan. En kamin är precis vad som har fattats här inne och den som står där nu, gör sig helt perfekt. Första snön har kommit men blaskigt är det så kissarna har hållit sig inne. De bara myser de där två.

Ha en fortsatt fin helg, så hörs vi snart igen!

Gillar

Kommentarer

En färgklick

Passar så fint i vasen

Ni vet ju hur glad man blir av blommor och ser ni vilken fantastisk bukett jag fick av Edvins föräldrar i helgen. En färgklick såhär i höstmörkret. Den har fått nya snitt nu & byter till färskt vatten gör jag varje dag. Hoppas den får hålla länge.

Idag har solen lyst så jag passade på att vädra täcke plus kuddar. Glömde helt bort att bädda i nya sängkläder i den tomma sängen, så det får jag glatt göra efter jobbet.

En fin kväll till er!🖤

Gillar

Kommentarer

Om så bara ett till

Den här hortensian fick jag av Edvin när vi var och handlade för några veckor sen. Visst är den magisk?
Jag skulle kunna skriva att jag hade det så härligt på balkongen när den här bilden togs. Att jag drack mitt kaffe i lugn och ro medan jag satt i solstolen och läste tidningen ”Land”. Tanken var ju att jag skulle ha det så bra, men jag hann ta tre kort och så kom regnet. Jag hann inte ens sätta mig på balkongen utan fick snabbt plocka in allt igen. Istället fick jag sätta mig i soffan med tända ljus och lyssna på åskan som dånade utanför. Det var rätt mysigt det med.

Förra fredagen var det ju midsommar och även i år var vi på magasinet hos farmor & farfar. Långbordet var dukat och middagen var god som vanligt. Sen frossade vi jordgubbar och körde 5-kamp. Jag glömmer alltid bort att ta fram kameran under kvällen, men det är ju skönt att bara få vara i nuet också. Till nästa år iallafall ska jag satsa på att knäppa några fler kort, om så bara ett till.

Gillar

Kommentarer

Lyxigt

Tisdagmorgon till onsdag eftermiddag var vi hundvakt. Det var första gången som lilla Olle sov hos oss och det gick ju hur bra som helst. Imorgon är jag ledig och ska hjälpa mamma med lite förberedelser på magasinet där det vankas fest. Sen får det bli en lugn fredagkväll för mig. Plocka och dona lite hemma och även plocka in en ny bukett från trädgården. Hur härligt och lyxigt känns inte det. En bra film kanske får avsluta dagen.

Just nu jobbar jag men räknar ner till fredag och ledighet. Ni får ha en fin torsdagskväll, så hörs vi igen. 🖤

Gillar

Kommentarer

Den blev som ny

Den här stolen fick jag syn på när jag lite snabbt gick in i maskinhallen för att titta efter pappa, men istället hittade jag stolen och den fick jag ta. Tänkte att med lite färg så blir den som ny och jag började slipa den senare på kvällen.
Har massa färg över sen jag målade om skåpet som står inne på kontoret (köpte lite extra för jag tycker att den är så fin!), så den använde jag igen och efter första lagret förstod jag att den nog skulle behöva målas minst två lager till.
Efter tre lager färg var den färfigmålad, fast i ljuset syns det däremot att jag behöver pensla på lite till på några ställen, men för nu får det duga. Jag ska ha den uppe i sovrummet som en klädstol och jag måste ju försöka hålla den fri från kläder så den syns såklart. Ett knep som kanske funkar för att hålla rummet fritt från kläder. Eller så blir den just det, en stol full med kläder, men äsch då får det bli så. Det är svårt det där med plagg som man har använt en gång, som man inte behöver tvätta, men som man heller inte vill lägga in i garderoben bland alla rena kläder. Har ni samma i-lands problem? Hamnar de på golvet eller på en stol kanske?
Visst blev den som ny? Är så nöjd över den och att det hela blev gratis känns ju bra för plånboken.

Kram & ta hand om er!🖤

Gillar

Kommentarer