Lyxar till det mitt i veckan

Hej på er!

Titta vad jag köpte mig på förmiddagen. En likadan vas som den som gick i kras häromdagen. Som jag absolut inte ska ställa på bordet med en duk under, utan uppsikt. Är så glad att den fanns kvar och så bra det kändes att få sätta ner gröna kvistar i den.

Båda två var lediga idag och massa ärenden blev uträttade. Bilen gick igenom besiktningen, en gräsklippare är köpt inför sommaren, storhandlingen är avklarad och så hann vi lite små ärenden där emellan. Väl hemma igen blev det städning plus tvätt och det var skönast av allt att få bocka av. Timmarna som är kvar den här kvällen spenderas i soffan framför mästerkockarna, med goda ostar, kex och vindruvor. Lite lyx mitt i veckan är alltid rätt. Framförallt GOTT!

Hoppas att ni har haft en toppen onsdag, oavsett väder, jobb eller ledighet. Kramar till er!

Gillar

Kommentarer

Söndagsfrukost

Keso med granola och bär, mums!

Imorse slog vi på stort och åt en riktig brakfrukost. Det var en bra start på dagen. När vi hade dukat av hoppade jag in i duschen och kort därefter hörde jag kras och brak från vardagsrummet. På golvet låg duken, min kamera dränkt i vatten och min fina vas, helt trasig. Så typisk och tråkigt.... Nu vet jag det, att inga dukar får vara på bordet om inte någon människa är i närheten.

Kameran klarade sig, men en ny vas får jag leta reda på och jag hoppas att jag kan få tag i en som är EXAKT likadan, för den där var då allt min favorit.

Imorgon är jag ledig och klockan ringer tidigt för lille Theo ska få sina tovor bortrakade. Han är nog nöjd när vi kommer hem igen. Ha nu en fortsatt fin söndag!🖤


  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

Linne i vardagsrummet

Tyg av Linne

 när solen lyser är jag extra lycklig

Jag har länge funderat på att ta hem några linnekuddar till vardagsrummet, så nu har jag gjort det och jag tycker nog att det blev bra. Jordnära, varmt och den fina färgen passar in med den gråa soffan.


Den här veckan består av 6 arbetsdagar, medan förra veckan bestod av 6 lediga dagar, så det jämnar ut sig.

Ville bara kika in och säga hej innan arbetspasset drar igång och önska er en fin & mysig tisdagskväll.🖤


  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer