Mobilfri dag

Imorse hade vi ett litet planerat strömavbrott i byn, men när elen kom tillbaka så fungerade inte vårat internet. Såhär på landet fungerar inte den mobilatäckningen särkilt bra, så wi-fi är en räddare i nöden. En ofrivillig mobilfri dag har jag här helt enkelt, för just precis idag så fungerar inte täckningen i mobilen ÖVERHUVUDTAGET. Vi får se om jag ens kan ladda upp det här inlägget, annars får jag göra det när jag kommer in till stan ikväll.

Malmbyrån som ni ser en skymt av på bilden är såld och har fått en ny plats hemma hos någon annan. Istället tänkte jag leta efter en äldre byrå eller skänk att måla om och ställa där. Tror att det kan bli riktigt bra!

Ni får ha en fortsatt bra dag och jag längtar tills imorgon för då är båda jag och han hemma hela dagen. Älskar sånna dagar.
Kramar i massor till er!

  • Nära Skultuna

Gillar

Kommentarer

Före & efter bilder

Före:

Under tiden:

Efter:

I juni hämtade vi en gammal Ikea garderob som vi fick helt gratis mot att vi monterade ner den. Förstår ni vilket kap! I Augusti började vi bygga ihop den igen. Jag tror att den från början var 2,20 m hög men vi fick kapa av den rätt mycket eftersom att vi har snedtak och så gjorde vi den bredare istället. Den förvandlandes till en 1,90 hög och nästan 4 meter bred garderob och den rymmer så mycket. Dörrarna har vi gjort själva och takskenorna beställde vi hem, men golvskenan har Edvin själv konstruerat och det blev toppen!

Nu är den målad och KLAR! Projektet bockas av efter ungefär 3 månader och vi är så nöjda. Något som egentligen kunde ha gått ganska fort tog oss flera månader, men det gör verkligen ingenting för det har varit skönt att inte stressa och istället har vi kunnat satsa på att bygga de dagar när tiden verkligen har funnits till.

En och annan bild från den här platsen kommer nog att dyka upp framöver, för så nöjd är jag. Hoppas att ni har haft en lika fin lördag som jag har haft och nu kallar den renbäddade sängen. Godnatt på er🖤

  • Nära Salbohed

Gillar

Kommentarer

Nu är det nära

Godkväll på er!

Här hemma har det hänt lite sen sist. Vi hade nämligen våran vän på besök en hel vecka och medan vi jobbade och pluggade, så såg han till att granhäcken åkte ner. Dessutom bakade han äppelpajer (muumms). Vilken himla lyx va? Så tacksam för all hjälp! Jag får visa hur öppet och fint det blev på tomten sen.

Garderoben som har tagit god tid på sig, är snart klar. Jag drar sista strykningen alldeles strax innan läggdags och himmel & pannkaka va skönt det ska bli att vakna upp imogrgon, till en FÄRDIG garderob. Ser framemot att få visa före & efterbilder och lite fler bilder under processens gång. Jag har ju hunnit tagit några och ska nog lyckas få ihop ett längre inlägg.

Snart är det fredag igen och jag har faktiskt redan tagit helg. Imorgon när Edvin kommer hem ska vi köra fredagsmys med massa gott framför en bra film. Det är det bästa fredagen nuförtiden. Bara hemmamys och lugna kvällar. 🖤

  • Nära Sala SV

Gillar

Kommentarer