Pixers

I samarbete med Pixers

Är du i renoveringstnakar och ska tapetsera om där hemma? Vill du ta ut svängarna och ha något som ingen annan har? Eller vill du helt enkelt bara ha en riktigt häftig tavla att hänga upp på väggen? Då ska du kika in hos Pixers®.

Pixers är ett företag som hjälper dig att ta ut svängarna för att följa dina drömmar och ser till att de blir till verklighet. Pixers har ett oändligt antal fotografier, vilket gör att du kan få en personlig inredning. De har allt från tavlor till hela fotoväggar och deras tapeter i färg & form är något helt utöver det vanliga.

Pixers® hjälper dig att skapa magi och här nedan ser du några snygga tavlor som du kan klicka hem för att pryda dina väggar. Du väljer enkelt vilket tema och vilken stil du vill ha på tavlan och du kan dessutom fylla i din destination (alltså i vilket rum du ska ha tavlan i), så filtreras dina önskemål fram. Smart och smidigt.

Kika in på Pixers® och inspereras. Kanske hittar du den där tapeten som du vill ha i ditt nya sovrum, eller en tavla att hänga i vardagsrummet.

Gillar

Kommentarer

Min söndag

En kopp varm choklad får avsluta den här söndagen🖤

Hej på er!

Imorse var familjen här på frukost och det var så mysigt! Glömmer alltid att ta bilder, men det var en pangfrulle om man jämför med hur vardagarnas frukost brukar se ut här hemma. En toppen start på en helt vanlig söndag på alla sätt och vis!
Sen har jag bara små plockat hela dagen och nu på kvällskvisten har jag tagit massa kort på sånt som ska säljas.
Vi ska göra om i vardagsrummet inom en tid och håller därför på att göra oss av med en massa saker. Skönt säger jag. Det ska bli storförändring så att vi får ett till rum som båda trivs i.

Här blåser det för fullt utanför och det har det gjort hela dagen. Vaknade några gånger inatt av att kontakten till ljusslingan slog mot väggen av blåsten som började redan igår kväll. Det hör väl hösten till och lite läskigt kan jag tycka att det låter, men myser man framför tvn så glömmer man liksom bort det där ovädret. Ljusen är tända och ikväll dricker vi varm choklad i de nya små söta muggarna från Ikea.

Hur avslutar ni eran söndag? Kram♥️

Gillar

Kommentarer

Pappas pall

Från vit & sliten

Till grå & fin

Det var alltså den här pallen som fick ny färg på sig igår. Den är pappas egentligen (som blev förstörd när jag hade målarburkar på den) och jag har ingen aning om hur den kom hit, men nu får han nog inte tillbaka den... Tänk vad lite färg kan göra! Det blev en helt ny pall.

Gillar

Kommentarer