En ny favorit

Måste visa min kruka som kom hem förra veckan!
Beställde den hos Design By S.H till kanonpris och supersnabb leverans. Jag velade mellan vit och svart, men är så nöjd att jag valde den svarta med naturläder till slut. Den passar perfekt här inne på kontoret och nu har den fått tagit plats på skrivbordet där den syns och höjer mysfaktorn tillsammans med den gröna växten som är i.

Gillar

Kommentarer

Frukost & Nyhetsmorgon

Fil med havregryn & hallon är en god start på dagen.

Och en kopp kaffe såklart!

Godmorgon! Idag tog jag mig en välbehövlig seg morgon utan stress. Låg kvar i sängen läänge och sitter nu i soffan och äter min frukost framför Nyhetsmorgon/ Malou efter tio. En riktig mysmorgon!

Jag har känt i några dagar nu att jag har en förkylning på gång, men den bryter inte ut.. Försökte lindra halsen med halstabletter igår, men jag tog för många och fick sånna magsmärtor att jag slängde mig på golvet när jag kom hem på kvällen efter jobbet, haha. Så idag skippar jag halstabletterna och dricker varmt istället.

Utanför fönstret regnar det, men jag hoppas att ni har en fin dag ändå!🌸

Gillar

Kommentarer

Paus i blåsten

Idag har det klippts gräs och städats av på balkongen, så nu är jag helt redo för sommaren! Vi tog en fikapaus i blåsten och skissade lite på sänggaveln som ska byggas till gästsängen. Det var då jag insåg hur mycket jag har saknat att sitta här uppe. Det är helt underbart och utsikten är fantastisk! Hade gärna suttit här ute längre, men jag ska jobba så jag ska alldeles strax fara iväg.

Det här måste ni som älskar kaffe prova!

Frys in kaffet som blev över efter fikat och lägg sedan ner två eller tre kaffeisbitar i ett glas med kall mjölk, så har ni en perfekt kall kaffedryck till den varm sommardagen. Supergott!

Gillar

Kommentarer