De var det som fattades

Så bra det är att ha en pappa som har allt (jag menar verkligen allt) och bland alla horn han hade så valde vi att damma av och ta in just den här. Någonting över sängaveln var det som fattades och nu sitter hornet där som maffigt fyller ut väggen och blev en perfekt detalj. Tanken är att vi ska måla om tavlan som håller upp hornet eftersom att ingenting annat är svart, men å andra sidan så sticker den ju ut ännu mer nu. Kanske ska den få vara svart ändå? Ja jag kan inte bestämma mig så nu får det sitta där ett tag tills det eventuellt är dags att ta ner den för en liten makeover.
Sen ska jag på ett finurligt sätt försöka dölja den där fula ventilen som förstör hela bilden. Vi får se vad jag hittar på, men jag har nog en liten idé...

Gillar

Kommentarer

Julens alla dagar

Så var helgen över, men det har varit några riktigt mysiga familjedagar med alla samlade och jag som är så familjekär har njutit av varje sekund.

Lite kort så började det i torsdags då vi syskon samlades för att slå in julklappar. Över en middag och lite tv-spelande var vi klara och ännu mer förväntansfulla inför lördagen. Under fredagen åkte vi till stan för att handlade de sista julklapparna (nästa år ska jag återigen försöka att vara ute i god tid..) och på kvällen hade vi uppesittarkväll hos Edvins familj. Julafton kom dagen därpå och jultomten lika så!
Edvin fyllde den 25e och huset fylldes med gäster och på kvällen var vi gäster för farmor hade middag med hela familjen samlad.

Ja ni hör ju vilka intensiva dagar men så roligt det har varit. Nu äter vi skinksmörgås framför tvn för att varva ner och imorgon ska jag sova ut, göra ingenting och dricka kaffe i mängder för den nya bryggaren är nämligen kanon och kaffet smakar fantastiskt.

Gillar

Kommentarer

I julstöket

Det gick upp för mig att julkalendern snart är slut vilket betyder att julen snart är här och inte vet jag inte vart dagarna tog vägen. Det är fortfarande lite kvar att göra men tacka vetja näthandeln för nästan alla julklappar är inhandlade och ska bara slås in.
Här hemma håller jag på att städa inför julhelgen och i allt stök hittade jag en överbliven ljusslinga som fick ta plats kring en av garderobsblommorna. Vips så blev det supermysigt i det lilla hörnet ute i hallen och det ser riktigt trevligt ut.

Julstöket går väl inte att undvika dessa dagar, men jag hoppas att ni inte stressar ihjäl er. Njut lite också för även om allt hinns med eller inte, så blir det ju i slutändan alltid en fantastisk jul ändå! ❤

Gillar

Kommentarer