15 om mig

Fick frågan av @blackandwhiteliving om jag ville skriva 15 saker om mig själv och det kan ju vara lite kul, så självklart hakar jag på!

1. Jag tänder ofta ljus. Det är ju en riktig myshöjare men kissen är farligt intresserad så numera får jag tända lyktor som inte går att vicka eller komma åt ljuset i..

2. Jag är tillbakadragen skulle jag säga, men jag tror inte att det är något som märks eftersom att jag är ganska bra på att prata bort och dölja det.

3. Jag har dålig självkänsla. (Jobbar på det)

4. Jag har 2 fantastiska "små"bröder som betyder allt och just precis allt för mig.

5. Jag läste ekonomi, juridik på gymnasiet.

6. Jag tycker inte om att vara själv. Ibland är det skönt att ha egen tid men oftast tycker jag att det är jobbigt när huset är tomt. Då går tvn i bakgrunden och musiken i högtalaren.

7. Jag älskar att sjunga. Jag sjunger i duschen, bilen, när jag diskar och förut även i affären (omedvetet) men det har jag slutat med, tack och lov!

8. Jag är en sån där person som fryser jämt. Det spelar ingen roll vilken årstid eller tid på dygnet det är. Jag fryser ändå.

9. Jag föredrar hemmakvällar framför alla utekvällar. Jag hade en period då jag aldrig ville vara hemma, men nu finns det inget bättre än att bara vara hemma och mysa.

10. Jag städar hellre toaletten än dammsuger. Det är helt sant.

11. Jag är jätte dålig på att hålla blommor vid liv, men gröna växter äger jag på!

12. Jag diskar hellre än lagar mat och där kompletterar Edvin och jag varandra helt exemplariskt!

13. Jag älskar att åka karuseller. Jag blir som ett barn och skrattar tills jag storknar. Hela familjen åker dessutom och det är ju superkul!

14. Jag måste sova innerst . Det går inte att sova annars.

15. Jag älskar att titta på skräckfilmer. Aldrig ensam men alltid när brorsorna och kusinerna är på besök. Därav punkt 14 skulle jag tro, haha!

Nu skickar jag vidare utmaningen och frågar @moafidelie om inte du skulle kunna och vilja skriva ner 15 punkter om dig själv?


Gillar

Kommentarer

moafidelie
moafidelie,
Gud vilken rolig fakta! Jag gör jättegärna en likadan lista. Vad kul att du tänkte på mig. KRAM ❤️
nouw.com/moafidelie
sofiewidegren
sofiewidegren,
jamen självklart! 😘 Va kul! Ska bli så spännande att läsa. Kramar❤️❤️
nouw.com/sofiewidegren
blackandwhiteliving
blackandwhiteliving,
Haha åh, nummer tio är så jag!! städar toalettena varje vecka (inga undantag) men damsugning kan bli lidande tills jag verkligen måste 🙈
nouw.com/blackandwhiteliving